Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1.līgas čempioni piesaista Puķīti, Puriņu un Kļaviņu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

1.līgas čempioni piesaista Puķīti, Puriņu un Kļaviņu
Armands Puķītis nākamajā sezonā laukumā dosies ar nūju rokās
Foto: Floorball.lv

Aizvadītajā sezonā par Latvijas vīriešu florbola 1. līgas čempionvienību kļuva "RSU/Babīte", kuri neizmantoja iespēju pārcelties uz valsts stiprāko līgu. Starpsezonu periodā klubs piesaistījis trīs jaunus spēlētājus.

Pašlaik ārpus komandas pieteikuma ir viens no pagājušās sezonas kluba rezultatīvākajiem spēlētājiem Jānis Justaments, sarakstā nav atrodams arī Reinis Millers, Bertrams Kalējs un vēl vairāki florbolisti. Joprojām kluba krāsas turpinās pārstāvēt somu leģionāts Oto Īsaki Rāsina, bet dzimtenē pēc vairāku gadu pārtraukuma nolēmis atgriezties Edgars Kļaviņš, kurš pēdējās sezonas spēlēja vienā no vadošajām Anglijas florbola komandām "Jigsaw United Cities of Middlands". Tāpat komandas rindām pievienojies Ritvars Puriņš, kurš līdz šim pārstāvēja FK "Rīga" komandu, pērn 23 spēlēs savācot 13 (9+4) rezultativitātes punktus.

Interesantākais papildinājums gan varētu būt Armanda Puķīša pievienošanās "RSU/Babīte" komandai. Ilggadējais vārtsargs pērn no FK "Rīga" pārcēlās uz "Rockets", bet jau tad paziņoja, ka tā viņam būs pēdējā sezona kā vārtsargam. Vasaras pārbaudes turnīrā "Unihoc Riga Cup" viņš gan atkal sargāja rīdzinieku vārtus, bet jaunajā sezonā viņš "RSU/Babīte" kluba rindās pieteikts kā aizsargs. Šī gan nebūs pirmā reize, kad viņš darbosies kā laukuma spēlētājs, jo arī iepriekš atsevišķos mačos devies laukumā ar florbola nūju rokās.

     [+] [-]

, 2017-09-11 14:02, pirms 7 gadiem
Justaments uz Ulbroku.

     [+] [-]

, 2017-09-11 14:37, pirms 7 gadiem
Millers uz Ķekavu.

     [+] [-]

, 2017-09-11 17:23, pirms 7 gadiem
Šķēls uz Valmieru