Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

BaltAUDIO marta spēlētāji – Ivanova un Zaikovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

BaltAUDIO marta spēlētāji – Ivanova un Zaikovskis
Mārtiņš Zaikovskis (Madona)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Elīna Ivanova (FK Ādaži), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Mārtiņš Zaikovskis (Madona). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu BaltAUDIO.

Sieviešu florbola komanda FK "Ādaži" ar Elīnu Ivanovu sastāvā martā aizvadīja trīs pusfināla spēles, divās no tām izcīnot uzvaru. Vispirms ādažnieces sīvā cīņā ar 4:5 piekāpās "Rīgas Lauvām", bet pēc tam uzvarēja pretinieces ar 3:2 un 5:1, iekļūstot 1.līgas finālā. Elīna Ivanova šajā spēlēs guva 3 (2+1) rezultativitātes punktus. Nu jau FK "Ādaži" kļuvis par sieviešu 1.līgas čempionu, jo finālspēlē ar 11:0 sagrāva "Irlava/Tukums" florbolistes. E.Ivanova ar 32 (20+12) punktiem ir Ādažu komandas otra rezultatīvākā spēlētāja.

Vīriešu 1.līgas komanda "Madona" ar Mārtiņu Zaikovski sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja četras spēles un visās uzvarēja, tāpat kā visos pārējos šīs sezonas mačos. Ceturtdaļfinālā madonieši ar 11:8 un 18:3 pārspēja "Jelgavas novadu", bet pusfinālā ar 6:2 un 7:5 – SK "Babīte". M.Zaikovskis šajos mačos guva 10 (6+4) punktus, vienreiz viņš tika atzīts par savas komandas labāko spēlētāju. Arī "Madona" aprīļa sākumā jau izcīnīja čempiones titulu, finālā ar 7:4 pieveicot "Rubene-1" florbolistus. Mārtiņš Zaikovskis ar 47 (28+19) punktiem šosezon savā komandā bija otrais rezultatīvākais.

BaltAUDIO

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-04-10 13:29, pirms 11 gadiem
Zaķis met cilpas un blandās pa pasauli... Tum tak esi Lelvārdes(avotu) puika...