Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu 1. līgas bronzas medaļniece - "Latvijas Universitāte/FS Masters"

Vīriešu 1. līgas bronzas medaļniece - "Latvijas Universitāte/FS Masters"
"Latvijas Universitāte/FS Masters"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par Latvijas čempionāta florbolā bronzas medaļu ieguvēju kļuvusi komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters", kas šodien Irlavā ar 13:2 sagrāva FK "JeNo" florbolistus. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (2+3) punktiem bija Daniels Anis.

Spēlie par bronzas medaļām starp Rīgas "Latvijas Universitāti/FS Masters" un Jelgavas novada FK "JeNo" sākās bez jebkādas pretinieku izlūkošanas un ar iespaidīgiem ātrumiem. Pirmajiem precīzi metieni padevās rīdziniekiem - 8. minūtē Mareks Brutāns atklāja rezultātu (1:0), bet 9. minūtē Jānis Vilks savas komandas pārsvaru jau dubultoja - 2:0.14. minūtē ar precīzu metienu atbildēja jelgavnieks Artis Leinišs -1:2. 16. minūtē Rīgas komandas florbolists DanielsTvoronovičs atjaunoja divu vārtu pārsvaru (3:1), bet jau pēc pārdesmit sekundēm ar rezultatīvu metienu atbildēja Edgars Janovičs - 2:3. Grūti bija iedomāties, ka tie varēja būt FK "JeNo" pēdējie vārti šajā mačā, tomēr tā notika. Pēc pirmā perioda "Latvijas Universitāte/FS Masters" atradās vadībā ar 4:2, pēc otrā - ar 8:2, bet visā spēlē triumfēja ar 13:2.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Mareks Brutāns, kura kontā 3 (2+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Valteram Lapiņam un Rplandam Peļnam, divus golus iemeta Daniels Tvoronovičs, pa 2 (1+1) punktiem Kārlim Dārzniekam un Dāvim Grīnhofam, rezultatīvākais ar 5 (2+3) punktiem bija Daniels Anis. Labākā spēlētāja balvu Jelgavas novada komandā saņēma vārtsargs Gundars Krīpēns, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja astoņus no 13 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais FK "JeNo" rindās ar 2 (1+1) punktiem bija Edgars Janovičs. "Latvijas Universitāti/FS Masters" varam apsveikt ar bronzas godalgām, bet bijušie vicečempioni jelgavnieki šoreiz palika tukšā.

"Latvijas Universitāte/FS Masters" - FK "JeNo" 13:2 (4:2, 4:0, 5:0)
Metienu attiecība:
32:26 (10:13, 9:8, 13:5)
Rezultatīvākie:
"Latvijas Universitāte/FS Masters" - Daniels Anis 5 (2+3), Valters Lapiņš 3 (2+1), Mareks Brutāns 3 (2+1), Rolands Peļņa 3 (2+1), Daniels Tvoronovičs 2 (2+0), Kārlis Dārznieks 2 (1+1), Dāvis Grīnhofs 2 (1+1), Matīss Tepers 2 (0+2), Jānis Vilks 1 (1+0).
FK "JeNo" - Edgars Janovičs 2 (1+1), Artis Leinišs 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Vīriešu 1. līgas čempioni - "Leģions/Grobiņas SC" florbolisti. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Vīriešu 1. līgā triumfē "Leģions/Grobiņas SC"

Par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas klubu turnīra uzvarētāju šodien "Arēnā Rīga" kļuva "Leģions/Grobiņas SC", kas finālspēles pagarinājumā ar 4:3 pārspēja komandu "Kuldīga/KNSS". Izšķirošais vārtu guvums Edgara Freimaņa kontā.
Liepājas FK "Kurši" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
1

Liepājas "Kurši" pārliecinoši izcīna 1. līgas bronzu

Par Latvijas čempionāta florbolā vīrieši 1.līgas klubu turnīra bronzas medaļniekiem kļuvuši Liepājas FK "Kurši" florbolisti, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 11:4 pieveica komandu "FK Ogre/PGD.LV". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Dainis Mašņikovs.
Pēteris Freimanis (vidū) guvis izšķirošos vārtus. Foto: Māris Vancevičs, floorball.lv

"Jogeva SK Tahe/Olivia" atspēlējas un pagarinājumā izcīna zeltu

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas dublieru grupas čempionu titulu izcīnīja Igaunijas komanda "Jogeva SK Tahe/Olivia", kas dramatiskā finālā gāza no troņa "Latvijas Universitātes/FS Masters" vienību (5:4 ET). Igauņi cīņas gaitā spēja atspēlēties no trīs vārtu deficīta un uzvaru nesošo metienu viņu labā 21 sekundi pirms pagarinājuma beigām izpildīja Pēteris Freimanis.