Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sieviešu 1. līgas turnīru atklās Cēsīs un Rēzeknē

Sieviešu 1. līgas turnīru atklās Cēsīs un Rēzeknē
"Rēzeknes BJSS". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ar divām spēlēm tiks atklāts Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas turnīrs – pulksten 14.00 Cēsīs "Lekrings" uzņems "Irlavu/Tukumu", bet Rēzeknē tieši tajā pašā laikā nūjas krustos "Rēzeknes BJSS" un "NND Rīga". Par uzvaru 1. līgā spēkosies sešas komandas.

Par sieviešu 1. līgas čempiones titulu šajā sezonā sacentīsies sešas komandas. Pašreizējai čempionei "Rubene-1" nopietnu konkurenci radīs gan vicečempione "Rēzeknes BJSS", gan bronzas medaļniece "FK NND/RJTC". Par pagājušās sezonas ,neveiksmēm noteikti gribēs revanšēties "Irlava/Tukums", kas, būdama regulārā turnīra vicelīdere, pēc tam zaudēja gan pusfinālā, gan mačā par bronzu. Tomēr visas kārtis šīm četrām 1. līgas ilgdzīvotājām var sajaukt vēl divas komandas, kas pagājušajā sezonā vēl spēlēja ELVI florbola līgā sievietēm – Cēsu "Lekrings" un "NND Rīga".

Čempionāts notiks divos posmos – pirmajā posmā tiks izspēlēts regulārais turnīrs, kurā noskaidros labākās četras komandas, kuras iegūs tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs, kas uzskatāmas par otro posmu. Izslēgšanas spēles (1/4 finālos un 1/2 finālos) notiks līdz trim uzvarām. Pirmā, otrā un, ja nepieciešams, - piektā spēle notiks augstākstāvošas komandas laukumā; trešā un ceturtā spēle notiks zemākstāvošas komandas laukumā. Spēlē par 1.vietu un 3.vietu uzvarētājas tiks noskaidrotas vienā spēlē Latvijas Florbola savienības noteiktajos laukumos.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).