Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sieviešu 1. līgas finālā - "Rīgas Lauvas" pret LiepU

Sieviešu 1. līgas finālā - "Rīgas Lauvas" pret LiepU
LiepU florbolistes
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien tika noskaidrotas tās divas komandas, kuras Latvijas Florbola čempionātā cīnīsies par zelta medaļām sieviešu 1.līgā. Finālā iekļuva LiepU florbolistes, kuras sērijas trešajā spēlē ar 4:3 pēcspēles metienos pārspēja Kocēnu "Rubene-1", kā arī "Rīgas Lauvas", kas tikai pagarinājumā ar 7:6 spēja salauzt "Krustpils" pretestību.

Sieviešu 1.līgas abās pusfināla sērijās cīņa izvērtās ārkārtīgi sīva – pēc pirmajām divām spēlēm gan "Rubene-1" un LiepU, gan "Rīgas Lauvu" un "Krustpils" duelī rezultāts bija neizšķirts. Šodien Kocēnos un Rīgā tika aizvadītas sēriju trešās – izšķirošās spēles.

"Rubene-1" Kocēnos uzņēma LiepU florbolistes. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts, otrās trešdaļas laikā ar 2:1 vadībā izvirzījās liepājnieces, bet pēdējā periodā laukuma saimniecēm izdevās atspēlēties no 1:3 – pamatlaika pēdējo četru minūšu laikā pa vārtiem guva Juta Muravska un Madara Gaile. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos veiksme bija viešņu pusē – Liepājas florbolistes realizēja trīs bullīšus, kamēr kocēnietēm tas izdevās tikai vienu reizi. Spēlē ar 4:3, bet sērijā ar 2:1 triumfēja LiepU komanda.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Linda Jēgere, kurai, tāpat kā Kariņai Mičulei, 2 (1+1) punkti. Labākās gods "Rubene-1" rindās tika Madarai Gailei, bet rezultatīvākā ar diviem gūtiem vārtiem bija Juta Muravska.

"Krustpils" viesojās pie "Rīgas Lauvām". Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē rīdzinieces guva kārtējos vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:2. Likās jau, ka spēles liktenis ir izšķirts, taču tā nedomāja krustpilietes, kuras līdz pamatlaika beigām guva četrus bezatbildes vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu – 6:6. Pagarinājumā sekmīgāk darbojās "Rīgas Lauvas" – jau otrās minūtes sākumā Linda Dadajeva guva savai komandai uzvaras vārtus, nodrošinot rīdziniecēm uzvaru mačā ar 7:6, bet visās sērijā – ar 2:1.

Par sieviešu 1.līgas čempionu kausu sacentīsies "Rīgas Lauvas" un LiepU, bet bronzas medaļas savā starpā sadalīs "Rubene-1" un "Krustpils".

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2014-03-24 00:48, pirms 10 gadiem
Malaces Krustpilietes Otrā sezona (vairākām pat pirmā) sieviešu 1 līgā florbolā un gandrīz izslēdz favorītes jau pirmajā kārtā! Tā turpināt, un bronza neizpaliks !
Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).