Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Sieviešu 1. līgas finālā - "Rīgas Lauvas" pret LiepU

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu 1. līgas finālā - "Rīgas Lauvas" pret LiepU
LiepU florbolistes
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien tika noskaidrotas tās divas komandas, kuras Latvijas Florbola čempionātā cīnīsies par zelta medaļām sieviešu 1.līgā. Finālā iekļuva LiepU florbolistes, kuras sērijas trešajā spēlē ar 4:3 pēcspēles metienos pārspēja Kocēnu "Rubene-1", kā arī "Rīgas Lauvas", kas tikai pagarinājumā ar 7:6 spēja salauzt "Krustpils" pretestību.

Sieviešu 1.līgas abās pusfināla sērijās cīņa izvērtās ārkārtīgi sīva – pēc pirmajām divām spēlēm gan "Rubene-1" un LiepU, gan "Rīgas Lauvu" un "Krustpils" duelī rezultāts bija neizšķirts. Šodien Kocēnos un Rīgā tika aizvadītas sēriju trešās – izšķirošās spēles.

"Rubene-1" Kocēnos uzņēma LiepU florbolistes. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts, otrās trešdaļas laikā ar 2:1 vadībā izvirzījās liepājnieces, bet pēdējā periodā laukuma saimniecēm izdevās atspēlēties no 1:3 – pamatlaika pēdējo četru minūšu laikā pa vārtiem guva Juta Muravska un Madara Gaile. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos veiksme bija viešņu pusē – Liepājas florbolistes realizēja trīs bullīšus, kamēr kocēnietēm tas izdevās tikai vienu reizi. Spēlē ar 4:3, bet sērijā ar 2:1 triumfēja LiepU komanda.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Linda Jēgere, kurai, tāpat kā Kariņai Mičulei, 2 (1+1) punkti. Labākās gods "Rubene-1" rindās tika Madarai Gailei, bet rezultatīvākā ar diviem gūtiem vārtiem bija Juta Muravska.

"Krustpils" viesojās pie "Rīgas Lauvām". Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē rīdzinieces guva kārtējos vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:2. Likās jau, ka spēles liktenis ir izšķirts, taču tā nedomāja krustpilietes, kuras līdz pamatlaika beigām guva četrus bezatbildes vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu – 6:6. Pagarinājumā sekmīgāk darbojās "Rīgas Lauvas" – jau otrās minūtes sākumā Linda Dadajeva guva savai komandai uzvaras vārtus, nodrošinot rīdziniecēm uzvaru mačā ar 7:6, bet visās sērijā – ar 2:1.

Par sieviešu 1.līgas čempionu kausu sacentīsies "Rīgas Lauvas" un LiepU, bet bronzas medaļas savā starpā sadalīs "Rubene-1" un "Krustpils".

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 00:48, pirms 10 gadiem
Malaces Krustpilietes Otrā sezona (vairākām pat pirmā) sieviešu 1 līgā florbolā un gandrīz izslēdz favorītes jau pirmajā kārtā! Tā turpināt, un bronza neizpaliks !