Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"Lekrings" piesaista trīs spēlētājas, bet paliek 1.līgā

"Lekrings" piesaista trīs spēlētājas, bet paliek 1.līgā
Paula Egle Cēsu "Lekrings" formā
Foto: Floorball.lv

Cēsu "Lekrings" sieviešu komanda turpinās spēlēt Latvijas čempionāta 1.līgā, lai gan bija domas par pārcelšanos līmeni augstāk. Starpsezonu periodā piesaistītas trīs pieredzējušas spēlētājas.

Komandas rindas izdevies pastiprināt ar "Ķekavas Bulldogs" spēlētāju Jolantu Kļavu, kas ir Cēsu pilsētas sporta skolas audzēkne. Aizpagājušajā sezonā pēc ilgāka laika Kļava atgriezās laukumā, sākot spēlēt Ķekavas komandas rindās, bet pērn izcēlās ar astoņiem rezultativitātes punktiem.

Tāpat komandas rindas pastiprinājusi vēl viena Cēsu florbola audzēkne Paula Egle, kura jau iepriekš izteica minējumus par iespējamo atgriešanos Cēsīs, taču līdz šim pārstāvēja Latvijas čempionvienību "Rubeni" un arī Latvijas izlasi. Pērn "Rubenes" sastāvā viņai padevusies sekmīga sezona, jo tika savākti 29 (17+12) rezultativitātes punkti.

Komandas rindām piesaistīta arī Anete Blūma, vēl viena nu jau bijusī "Rubenes" komandas spēlētāja, kura pērn savāca 6 (3+3) rezultativitātes punktus.

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, laukumā nevarēs redzēt Kristīna Brante, kura pārcēlusies uz ārzemēm. Pērn viņas rēķinā 8 (4+4) rezultativitātes punkti.

Kā izteicies komandas treneris Ēriks Bauers, vairāk spēlētāju piesaistīt nav plānots, jo arvien vairāk progresē vietējās spēlētājas. Runājot par komandas mērķiem, griboties cīnīties par pirmo vietu, lai klubs tiktu atbrīvots no dalības maksas nākamajā sezonā. To gan nebūs viegli izdarīt, jo ir vairāku spēcīgāko līgu otrās komandas, kuru sastāvā nereti spēlē vairākas vadošās spēlētājas, kas 1.līgas turnīru spēku ziņā padara stipri līdzvērtīgu virslīgai. Arī "Lekrings" apsvēra iespēju spēlēt virslīgā šajā sezonā, par gatavību tam var spriest pēc "Unihoc Riga Cup" un "Latvian Open" parādītajiem rezultātiem, tomēr tika nolemts vēl vienu sezonu uzkrāt pieredzi 1.līgā, lai jau nākamsezon mestu izaicinājumu valsts stiprākajām komandām.


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).