Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sieviešu 1. līgas čempione - Kocēnu "Rubene 1"

Sieviešu 1. līgas čempione - Kocēnu "Rubene 1"
Kocēnu "Rubene 1"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempionēm kļuvušas Kocēnu komandas "Rubene 1" florbolistes, kuras šovakar savā laukumā ar 4:2 pieveica "Irlavu/Tukumu". Irlavas un Tukuma apvienotajai komandai jāsamierinās ar sudraba medaļām un vicečempiones titulu. Par bronzas medaļnieci kļuvusi Jēkabpils komanda FK "Sala", kas izšķirošajā mačā pagarinājumā ar 5:4 pārspēja Cēsu "Lekringu".

Sieviešu 1. līgas finālā "Rubene 1" pārspēj "Irlavu/Tukumu"

Spēli par zelta medaļām starp komandām "Rubene 1" un "Irlava/Tukums", kas notika Kocēnu sporta namā, negaidīti labi sāka viešņas, kuras pirmā perioda laikā pēc Diānas Mazjānes un Katrīnas Rosohas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Tikai otrajā trešdaļā pirmos vārtus guva kocēnietes, kad ar precīzu metienu izcēlās Marta Lība Zameca - 1:2. Pēdējā periodā "Irlavas/Tukuma" florbolistēm gūt vārtus neizdevās, bet laukuma saimnieces iemeta vēl trīs golus (divus Edīte Bankava, bet vienus - Simona Grāpēna) un varēja svinēt zelta medaļu vārtu uzvaru ar 4:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma divu izšķirošo vārtu autore Edīte Bankava, bet par labāko starp jaunajām vicečempionēm atzina vārtsardzi Danu Gulbi, kura atvairīja 35 no 39 pretinieču metieniem.

"Rubene 1" - "Irlava/Tukums" 4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
Metienu attiecība:
39:26 (12:10, 13:8, 14:8)
Rezultatīvākās:
"Rubene 1" - Edīte Bankava 2 (2+0), Marta Lība Zameca 1 (1+0), Simona Grāpēna 1 (1+0), Jūlija Rozīte 1 (0+1), Juta Muravska 1 (0+1), Elīna Fatejeva 1 (0+1), Rebeka Laure 1 (0+1).
"Irlava/Tukums" - Katrīna Rosoha 1 (1+0), Diāna Mazjāne 1 (1+0), Aneta Mizga 1 (0+1), Linda Jēgere 1 (0+1).

Sieviešu 1. līgas bronzu izcīna FK "Sala"

Spēlē par sieviešu 1.līgas bronzas medaļām starp Cēsu "Lekringu" un Jēkabpils FK "Sala", kas notika Kocēnu sporta namā, vēl nebija aizvadītas pilnas desmit minūtes, kad vadībā ar 2:0 jau bija izvirzījušās jēkabpilietes - pa golam cēsnieču vārtos iemeta Inita Dimante un Diāna Marta Lucāne (2:0). Ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Otrajā trešdaļā FK "Sala" spēlētāja Rita Rancāne jau panāca 3:0, bet tad ar diviem goiem atbildēja "Lekringa" uzbrucēja Klinta Mārtiņjēkaba - 2:3. 44.minūtē pēc Mārtiņjēkas realizēta soda metiena Cēsu komanda jau izvirzījās vadībā ar 4:3, bet 46.minūtē savu iespēju realizēt soda metienu izmantoja FK "Sala" uzbrucēja Anna Ankudinova, atjaunojot neizšķirtu rezultātu - 4:4. Līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās, bet pagarinājuma 4.minūtē Ankudinova pārtvēra bumbiņu un ar precīzu metienu nodrošināja savai komandai uzvaru ar 5:4 un Latvijas čempionāta bronzas medaļas.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma izšķirošo vārtu autore Anna Ankudinova, kurai šajā mačā divi goli. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja viņas komandas biedrenes Inita Dimante un Rita Rancāne. Par labāko starp cēsniecēm atzina Klintu Mārtiņjēkabu, kura izcēlās ar "hat-trick".

"Lekrings" - FK "Sala" 4:5 ET (0:2, 2:1, 2:1, 0:1)
Metienu attiecība:
29:48 (6:13, 9:11, 12:21, 2:3)
Rezultatīvākās:
"Lekrings" - Klinta Mārtiņjēkaba 3 (3+0), Kate Meldere 1 (1+0), Jolanta Kļava 1 (0+1), Anete Blūma 1 (0+1).
FK "Sala" - Anna Ankudinova 2 (2+1), Inita Dimante 2 (1+1), Rita Rancāne 2 (1+1), Diāna Marta Lucāne 1 (1+0), Māra Tomaševska 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).