Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"Sala" pārņem vadību, liepājniecēm pirmā uzvara

"Sala" pārņem vadību, liepājniecēm pirmā uzvara
"Sala" pratusi revanšēties par neveiksmi Cēsīs
Foto: Lekrings

Latvijas florbola čempionātā sieviešu 1.līgā par līderēm kļuvušas FK "Sala" florbolistes, kas centrālajā spēlē tika galā ar Cēsu "Lekrings". Citā mačā pie pirmā panākuma sezonā tikušas "LiepU" spēlētājas.

Sieviešu turnīrā trīs komandas spraigi cīnās par vadošajām pozīcijām turnīra tabulā un divas no tām aizvadītajā nedēļas nogalē savā starpā sacentās Salas vidusskolas sporta zālē. Pie vietējā FK "Sala" ciemojās Cēsu "Lekrings". Pēc septiņām spēļu kārtām cēsnieces bija iekrājušas par trim punktiem vairāk, ieņemot pirmo vietu turnīra tabulā. Lielā mērā tas bija pateicoties cēsnieču 9:7 uzvarai savā laukumā sezonas ievadā. Arī šoreiz mačs izvērtās ļoti spraigs, jo pēc 40 nospēlētām minūtēm katra komanda bija guvusi pa četriem vārtiem. Trešajā periodā viešņas trīs reizes izvirzījās minimālā vadībā, pēdējo reizi to paveicot sešas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad savus ceturtos vārtus guva Paula Egle. Taču tad mājinieces triju minūšu laikā guva trīs vārtus, panākot 9:7 jeb rezultātu, ar kādu noslēdzās pirmā cīņa. Kate Meldere vēl spēja sadeldēt rezultāta starpību līdz minimumam, bet Ieva Dimante pēdējā minūtē guva desmitos vārtus mājinieču labā, pieliekot spēlei punktu – 10:8 (4:3, 0:1, 6:4). Mājiniecēm rezultatīvākā ar trim vārtiem un vienu piespēli bija Linda Dadajeva, bet par labāko tika atzīta Inese Adijāne, kurai vārti un divas piespēles. Cēsniecēm labākā bija Paula Egle (4+0), bet tikpat punktu savāca arī Jolanta Kļava (1+3).

Citā mačā "LiepU" uzņēma "FK NND/RJTC" komandu. Liepājnieces pirmajās sešās spēlēs bija piedzīvojušas neveiksmi, tostarp vienreiz zaudējot arī savām nākamajām pretiniecēm. Šoreiz gan kurzemnieces nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu, jau līdz spēles vidum panākot solīdu 6:0 vadību. Lai kā arī viešņas centās atspēlēties, atgūstot trīs vārtus, mača izskaņā Ieva Reineka iemeta bumbiņu tukšos vārtos un "LiepU" varēja līksmot par pirmo izcīnīto panākumu šajā sezonā – 7:3 (5:0, 1:1, 1:2). Uzvarētājām trīs vārtus guva Inga Petkus, bet par labāko atzina vienu vārtu autori Karīnu Mičuli. Viešņām vienīgi Annija Aņikejeva guva vairāk par vienu punktu (1+1), izpelnoties mača labākās spēlētājas balvu.


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).