Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā sešas spēles, divas no tām - tiešraidē

ELVI līgā sešas spēles, divas no tām - tiešraidē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem paredzētas piecas spēles, maču starp Liepājas "Kuršiem" un "Ķekavas Bulldogs", kā arī starp "Lielvārdi" un Stalbes "Pārgauju" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Viena spēle arī ELVI florbola līgā sievietēm – LiepU savā laukumā uzņems FK "NND".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Ulbroka/FS Masters" – FBK "Valmiera/ViA" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) 13 spēlēs tikusi pie 23 punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem divas uzvaras pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 12:5 sakāva "Bausku". Rezultatīvākais komandā un septītais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 29 (19+10) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 83.80% atvairītu metienu ir trešais labākais līgā. Ulbrokas un Valmieras komandu pirmā apļa duelī ar 9:5 uzvarēja ulbrokieši.
FBK "Valmiera/ViA" (5.) aizvadījusi 13 spēles, gūstot 23 punktus. Arī valmieriešiem ir divas pēc kārtas svinētas uzvaras, otrā no tām bija savā laukumā pār Liepājas "Kuršiem" – 11:4. Rezultatīvākais Valmieras komandā un devītais labākais visā līgā ar 28 (21+7) punktiem ir Mārtiņš Broks.

Pulksten 17:00 FK "Kurši" – "Ķekavas Bulldogs" (Liepājas OC)

Liepājas FK "Kurši" (9.) 12 spēlēs tikusi pie 14 punktiem, bet šobrīd piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējā mačā liepājnieki viesos ar 4:11 atzina "Valmieras/ViA" pārākumu. Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 21 (11+10) punktiem ir Ričards Dēvits. Turnīra pirmajā aplī, kad "Kurši" viesojās pie "Ķekavas Bulldogs", uzvaru papildlaikā ar 10:9 svinēja ķekavieši.
"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi 13 mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau deviņi zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi Stalbē ar 5:7 atzina SK "Pārgauja" pārākumu. Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 16 (9+7) punktiem ir Oskars Repke.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 "Talsi/Krauzers" – "Rubene" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (8.) 13 spēlēs izcīnījusi 17 punktus, bet iepriekšējā mačā viesos r 4:8 atzina FK "Rīga" pārākumu. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 21 (16+5) punktiem ir Krišs Treimanis, Jānim Ragovskim 20 (13+7) punkti. Turnīra pirmajā aplī talsenieki Kocēnos svinēja uzvaru pār "Rubeni" ar 9:8.
Kocēnu "Rubene" (6.) 14 spēles izcīnījusi 20 punktus. Šobrīd kocēniešiem jau četri zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi viesos ar 4:16 piedzīvoja sakāvi pret turnīra līderi "Lielvārdi". Rezultatīvākais Kocēnu komandā un trešais labākais visā līgā ar 33 (19+14) punktiem ir Ritvars Bērziņš, viņam ar 31 (13+18) punktiem seko Atis Stepāns, kurš līgas vērtējumā ieņem 6.vietu.

Pulksten 19:00 "Mogo-RTU/Rockets" – "Bauska" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (3.) 13 spēlēs izcīnījusi 25 punktus. Pēdējā mačā studenti Kocēnos ar 8:5 pārspēja "Rubeni". Rezultatīvākais komandā un piektais labākais visā līgā ar 31 (19+12) punktiem ir Gvido Lauga. Abu komandu pirmā riņķa spēlē graujošu uzvaru ar 17:5 svinēja rīdzinieki.
"Bauska" (11.) 13 spēlēs savākusi 12 punktus, bet šobrīd baušķeniekiem jau četri zaudējumi pēc kārtas. Iepriekšējā mačā Bauskas florbolisti viesos ar 5:12 atzina "Ulbrokas/FS Masters" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ir Valdis Vāvers, kuram 17 (12+5) punkti.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - SK "Pāgauja" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau 12 uzvaras pēc kārtas (37 punkti). Pēdējais panākums tika gūts savā laukumā pār Kocēnu "Rubeni" – 16:4. Lielvārdietis Toms Akmeņlauks ar 39 (29+10) punktiem ir otrais rezultatīvākais visā līgā, bet viņa komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 87.07% atvairītu metienu ir labākais līgā. "Lielvārdes" un "Pārgaujas" pirmā apļa mačā ar 9:3 uzvarēja lielvārdieši.
Stalbes SK "Pārgauja" (10.) 14 spēles tikusi pie četrām uzvarām un 13 punktiem. Šobrīd stalbiešiem divi panākumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 7:5 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 29 (15+14) punktiem ir Olafs Zvīnis.
Spēles tiešraide: ŠEIT

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 14:00 LiepU – FK "NND" (Liepājas OC)

LiepU (6.) florbolistes čempionāta astoņas spēlēs izcīnījušas tikai vienu uzvaru un trīs punktus. Šobrīd Liepājas komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas, pēdējais no tiem bija viesos pret "Rīgas Lauvām" – 4:8. Ar šīsdienas pretiniecēm liepājnieces līdz šim tikušās vienu reizi, savā laukumā piedzīvojot neveiksmi ar 1:6. LiepU rezultatīvākā spēlētāja ar 10 (8+2) punktiem ir Kate Gārde.
Rīgas FK "NND" (3.) čempionātā aizvadījusi deviņas spēles, tiekot pie 14 punktiem. Iepriekšējā mačā rīdzinieces savā laukumā ar 0:3 piekāpās "Rīgas Lauvām". Rezultatīvākās "NND" rindās ar astoņiem punktiem katrai ir Ieva Priede un Karīna Saidova. Rīgas komandas vārtsardze Liāna Aldiņa ar 92.86% atvairītu metienu ir labākā visā līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.