Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji novembrī – Krauja un Rislings

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji novembrī – Krauja un Rislings
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus – par labākajiem novembrī atzīti "Rīgas Lauvu" aizsardze Liene Krauja un "Ogres Vilku" uzbrucējs Toms Rislings. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Rīgas Lauvas" ar aizsardzības spēlētāju Lieni Krauju ierindā novembrī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Rīdzinieces viesos ar 10:7 pārspēja LiepU (Kraujai 5 (2+3) punkti un labākās spēlētājas tituls), ar 15:2 sagrāva FK NND (Kraujai 7 (4+3) punkti), kā arī ar 14:2 sakāva "Līgatni" (Kraujai 3 (2+1) punkti). Šīs sezonas astoņās spēlēs Liene Krauja guvusi 29 (16+13) punktus un ir otrā rezultatīvākā savā komandā. Viņas pārstāvētā komanda "Rīgas Lauvas" ar 24 punktiem ieņem otro vietu turnīra tabulā.

Vīriešu 1.līgas komanda "Ogres Vilki" ar Tomu Rislingu sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, trijās no tām izcīnot uzvaru. Ogrēnieši savā laukumā ar 6:4 pieveica komandu "Pēdu nav" (Rislingam 2 (1+1) punkti), viesos ar 6:5 pārspēja "Madonu" (Rislingam trīs rezultatīvas piespēles), savā laukumā ar 3:4 piekāpās Cēsu komandai "Lekrings-1" (Rislingam 3 (2+1) punkti un labākā spēlētāja balva) un ar 3:5 atzina "Saulkalnes" pārākumu (Rislingam 2 (1+1) punkti), kā arī ar 13:8 bija pārāki par FK "Rīga-1" (Rislingam 4 (3+1) punkti). Toms Rislings ar 36 (19+17) punktiem ir 1.līgas rezultatīvākais spēlētājs, FK "Ogres Vilki" ieguvis 18 punktus un Vidzemes grupas turnīra tabulā ieņem 4.vietu.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...