Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

BLINDSAVE vārtsargu nometnē 2014 piedalīsies labākie florbola vārtsargi pasaulē

Šovasar, no 27. līdz 29. jūnijam, Cēsīs notiks pasaules vēsturē vērienīgākā florbola vārtsargu nometne. Treneru rindās būs Zviedrijas labākais vārtsargs Patriks Āmans un Somijas izlases pirmais vārtu vīrs Henrī Toivoniemi, kā arī BLINDSAVE nometnes organizators un Latvijas izlases vārtsargs Andis Blinds. Šī ir unikāla iespēja vienuviet satikt labākos florbola vārtsargus pasaulē, trenēties kopā ar viņiem un mācīties no viņiem.

Jau otro gadu pēc kārtas uz Latviju brauks Zviedrijas izlases un nacionālā čempionāta labākais vārtsargs Patriks Āmans, kas ikdienā pārstāv spēcīgo „AIK” vienību. Lai iegūto zināšanu loks kļūtu vēl plašāks, uz nometni pieaicināts arī 2013. gada pasaules čempionāta labākais vārtsargs – soms Henrī Toivoniemi, kurš ir viens no vadošajiem Helsinku „SSV” kluba līderiem. Līdz šim florbola pasaule nekad nav piedzīvojusi ko līdzīgu, kad florbola vārtsargiem vienuviet būs iespējams smelties zināšanas no divām florbola pasaules lielākajām superzvaigznēm.

Nometnes laikā paredzēts strādāt pie pozīcijas izvēles, pārvietošanās tehnikas, spēles lasīšanas, vārtsargu psiholoģijas, tāpat neiztiks arī bez fiziskajiem un video treniņiem. Savu dalību treniņos ir apstiprinājuši arī Cēsu florbola sporta skolas spēlētāji, kas piedalīsies praktiskajos treniņos un nodrošinās vārtsargus ar daudz metieniem. Paredzēts arī piesaistīt vairākus izlases spēlētājus.

Dalībai nometnē nav ne vecuma, ne dzimuma, ne arī meistarības ierobežojuma, tāpēc tiek aicināti visi Latvijas vārtsargi. Ikviens pasākuma dalībnieks savā īpašumā iegūs arī īpašu nometnes T-kreklu kā piemiņas velti. Pirmajiem 20 dalībniekiem, kas pieteiksies nometnei, būs lieliska iespēja laimēt kādu no jaunajiem BLINDSAVE vārtsargu produktiem.

2013. gada vasaras BLINDSAVE rīkotajā nometnē piedalījās vairāk nekā 50 vārtsargi no astoņām dažādām valstīm, taču šogad dalībnieku skaits visdrīzāk būs vēl liekāks, turklāt tieši lielāks vārtsargu pieplūdums plānots no ārzemēm.

Lai pieteiktos nometnei, Tev jānosūta sekojoša informācija:
1. vārds, uzvārds
2. personas kods
3. komanda (klubs)
4. T-krekla izmērs

Pēc tam ar Tevi sazināsies BLINDSAVE pārstāvis, nosūtot rēķinu un citu aktuālu ar nometni saistītu informāciju. Nepalaid garām šo vienreizējo iespēju satikt pasaules superzvaigznes šeit pat Latvijā un piesakies jau tagad!

Dalība maksa nometnei ir 85 EUR. Pieteikties nometnei un iegūt papildus informāciju var vārtsargu lapā, Blind save | Home vai sazinoties pa e-pastu normunds@blindsave.com, kā arī telefoniski – 29120970; 26533599.

     [+] [-]

, 2014-02-18 23:28, pirms 10 gadiem
Malacis Andis Blinds! Tā ir iespēja jaunajiem LV vārtsargiem, kas grib sevi apliecināt, ievērojami augt, un iegūt fantastiskas gudrības savā pozīcijā!!! Reti kad, kādā no sporta veidiem ir šāda iespēja tikties ar pozīcijas pasaules labākiem!!!