Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Trekšem divas piespēles, Biļinskai vērtīga uzvara

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Trekšem divas piespēles, Biļinskai vērtīga uzvara
Pēteris Trekše (#19)

Somijas florbola čempionāta otrajā spēcīgākajā līgā ar rezultatīvu spēli turpina priecēt Pēteris Trekše. Tikmēr Zviedrijas Superlīgā vērtīgu uzvaru cīņā par vietas saglabāšanu spēcīgāko komandu pulkā izcīnījis Luīzes Biļinskas pārstāvētais klubs.

Trekšem divas piespēles un vēl viens panākums

Somijas florbola čempionāta otrajā spēcīgākajā līgā lieliski turpina spēlēt Pētera Trekšes pārstāvētais “Koovee”, kas kārtējā spēlē viesos ar rezultātu 9:6 (2:1, 3:2, 4:3) apspēlēja “Hawks” vienību. Latviešu florbolists spēlēja savas komandas otrajā maiņā, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm, tādējādi šīs sezonas 11 aizvadītajās spēlēs savu punktu ražu palielinot līdz 20 (5+15) punktiem.

Biļinskas klubam ļoti vērtīga uzvara

Nerezultatīvā spēlē pie ļoti vērtīga panākuma Zviedrijas sieviešu florbola Superlīgā izdevies tikt Luīzes Biļinskas pārstāvētajam “Karlstad IBF”, kas viesos ar rezultātu 2:1 (0:1, 2:0, 0:0) apspēlēja vienas no tiešajām konkurentēm cīņa par vietas saglabāšanu valsts spēcīgākajā līgā “Nacka Wallenstam IBK”. Pirmajā trešdaļā latvietes pārstāvētais klubs nonāca iedzinējos, taču pēc pārtraukuma ar diviem vārtu guvumiem pārņēma vadību, ko nosargāja līdz cīņas beigām. Latviešu florboliste laukumā bija ļoti aktīva, ar rezultativtiātes punktiem neizceļoties, taču aktīvi iesaistoties komandas pirmajā vārtu guvumā, kad vienība spēlēja skaitliskajā vairākumā.

Krastiņas klubs nenosargā iekrāto pārsvaru

Pēc izcīnītām trim uzvarām pēc kārtas ar zaudējumu nācies samierināties Lienas Krastiņas pārstāvētajam Dānijas virslīgas klubam AFK, kas viesos ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:1, 1:3) piekāpties “AaB Floorball”, kuras pirms dažām dienām tika apspēlētas. Mača gaitā AFK bija vadībā ar 2:0 un 3:2, bet mājinieces izlīdzinājumu panāca piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. Uzvaras vārtus Olborgas komanda iemeta brīdī, kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas mazāk par divām minūtēm. Krastiņa šoreiz ar punktu guvumiem neizcēlās, bet nākamā cīņa komandai ieplānota vien 6. janvārī.