Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Foto: Liepājas florbola čempionāta zeltu izcīna "Silabriedis"

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Par 2015. gada Liepājas čempionu ir kļuvis "Silabriedis", kas finālā ar 9:3 uzvarēja komandu "Liels auto". Spēlē par 3. vietu "Livonija" ar 7:6 pārspēja komandu "RA.LV".

Ar tālu metienu fināla rezultātu atklāja "Silabriedis", taču arī autiņš atbildēja ar tālu un precīzu metienu, panākot neizšķirtu. Regulārajā čempionātā 1. vietu izcīnījušais zālēdājs pirmo periodu tomēr pabeidza ar minimālu pārsvaru, bet nokdaunā savus sāncenšus otrās trešdaļas pašā sākumā, kad divarpus minūšu laikā ieguva vadību ar 5:1. Turpinājumā nākošo čempionu pārsvars kļuva vēl iespaidīgāks, bet intriga uz brīdi atdzima pēc "Liela auto" diviem gūtiem vārtiem īsā laikā. Cīņas gaitu šie goli gan nelauza, un "Silabriedis" spēli aizveda līdz stabilai uzvarai.

Aizraujošāka bija bronzas spēle, kuras sākumā divu vārtu pārsvaru ieguva Aizputes livonieši, taču sākot no otrā perioda ievada nelielā vadībā lielākoties atradās reklāmisti. Neizšķirtu 6:6 "Livonija" panāca trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, bet uzvaras vārtus iemeta pamatlaika pēdējā minūtē.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar 38 (27+11) punktiem kļuva livonietis Mārcis Krūmiņš, bet par labāko vārtsargu kļuva "Silabrieža" mūris Dovids Galkausks.Andris Sudmalis

liepajniekiem.lv
Foto: Aigars Prūsis