Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Gailītis triumfē Nīderlandes kausa izcīņā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Gailītis triumfē Nīderlandes kausa izcīņā
"UFC Utrecht" ar izcīnīto Nīderlandes kausu

Pie Nīderlandes kausa florbolā ticis Gatis Gailītis ar komandas biedriem, kas finālā gana pārliecinoši tika galā ar "FB Agents".

Līdz Nīderlandes kausa finālam aizkļuva Gata Gailīša pārstāvētais "UFC Utrecht" un "FB Agents" un fināls nelika vilties, jo pirmajos divos spēles periodos laukumā bija vērojama līdzvērtīga spēkošanās, vien noslēdzošajā nogrieznī Utrehtas komandai nodrošinot izšķirošo pārsvaru, kas deva 10:4 (3:2, 1:1, 6:1) panākumu. Latviešu florbolists finālspēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, otrā perioda ievadā nopelnot divu minūšu noraidījumu, ko sāncenši gan neprata pārvērst rezultatīvā metienā.

Interesanti, ka "UFC Utrecht" un "FB Agents" šosezon tiksies vēl vienu reizi, jo komandām priekšā cīņa Nīderlandes čempionāta finālā. Arī šajā spēlē favorītu lomā būs Gailīša pārstāvētā komanda, kas šosezon piedzīvojusi tikai vienu neveiksmi.