Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji oktobrī – Aldiņa un Mallons

Sporta Punkts mēneša spēlētāji oktobrī – Aldiņa un Mallons
Rihards Mallons un Liāna Aldiņa
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas mēneša labākos spēlētājus – ar savu sniegumu oktobrī šo godu izpelnījušies FK "NND/RJTC" vārtsardze Liāna Aldiņa un komandas "LU/FS Masters" uzbrucējs Rihards Mallons. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda FK "NND/RJTC" (Rīga) ar Liānu Aldiņu vārtos oktobrī aizvadīja trīs spēles viesos, visās svinot uzvaru. Vispirms rīdzinieces ar 4:3 pārspēja Jēkabpils FK "Sala" (Aldiņai 42 atvairīti metieni), bet pēc tam ar 6:4 uzvarēja Cēsu "Lekringu" (Aldiņa neitralizēja 20 metienus), kā arī ar 6:1 sakāva "Irlavu/Tukumu" (Aldiņa tika galā ar 21 metienu un tika atzīta par labāko spēlētāju). FK "NND/RJTC" ar deviņiem punktiem ir turnīra līdere, bet vārtsardze Liāna Aldiņa ar 91.21% atvairītu metienu ir labākā starp savām amata māsām.

Vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" (Rīga) ar uzbrucēju Rihardu Mallonu savās rindās pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, uzvaru svinot četrās no tām. Rīdzinieki savā laukumā ar 7:6 pārspēja "RTU/Rockets" florbolistus (Mallonam 2 (1+1) punkti), Cēsīs ar 6:2 sakāva komandu "Lekrings_1", mājās ar 9:7 pieveica Kocēnu "Rubene-1" (Mallona kontā četri goli), viesos ar 6:5 uzvarēja "Madonu" (Mallonam divi vārtu guvumi un labākā spēlētāja balva), bet savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 10:11 atzina FK "Rīga-1" pārākumu (Mallonam 4 (3+1) punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls). "LU/FS Masters" septiņās spēlēs izcīnījusi 19 punktus un ir pārliecinoša Vidzemes grupas līdere. Rihards Mallons ar 20 (14+6) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, kā arī otrais labākais punktu guvējs visā līgā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.