Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji oktobrī – Aldiņa un Mallons

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji oktobrī – Aldiņa un Mallons
Rihards Mallons un Liāna Aldiņa
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas mēneša labākos spēlētājus – ar savu sniegumu oktobrī šo godu izpelnījušies FK "NND/RJTC" vārtsardze Liāna Aldiņa un komandas "LU/FS Masters" uzbrucējs Rihards Mallons. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda FK "NND/RJTC" (Rīga) ar Liānu Aldiņu vārtos oktobrī aizvadīja trīs spēles viesos, visās svinot uzvaru. Vispirms rīdzinieces ar 4:3 pārspēja Jēkabpils FK "Sala" (Aldiņai 42 atvairīti metieni), bet pēc tam ar 6:4 uzvarēja Cēsu "Lekringu" (Aldiņa neitralizēja 20 metienus), kā arī ar 6:1 sakāva "Irlavu/Tukumu" (Aldiņa tika galā ar 21 metienu un tika atzīta par labāko spēlētāju). FK "NND/RJTC" ar deviņiem punktiem ir turnīra līdere, bet vārtsardze Liāna Aldiņa ar 91.21% atvairītu metienu ir labākā starp savām amata māsām.

Vīriešu florbola komanda "LU/FS Masters" (Rīga) ar uzbrucēju Rihardu Mallonu savās rindās pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, uzvaru svinot četrās no tām. Rīdzinieki savā laukumā ar 7:6 pārspēja "RTU/Rockets" florbolistus (Mallonam 2 (1+1) punkti), Cēsīs ar 6:2 sakāva komandu "Lekrings_1", mājās ar 9:7 pieveica Kocēnu "Rubene-1" (Mallona kontā četri goli), viesos ar 6:5 uzvarēja "Madonu" (Mallonam divi vārtu guvumi un labākā spēlētāja balva), bet savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 10:11 atzina FK "Rīga-1" pārākumu (Mallonam 4 (3+1) punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls). "LU/FS Masters" septiņās spēlēs izcīnījusi 19 punktus un ir pārliecinoša Vidzemes grupas līdere. Rihards Mallons ar 20 (14+6) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, kā arī otrais labākais punktu guvējs visā līgā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...