Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Biļinska tiek pie četriem punktiem Superlīgā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļinska tiek pie četriem punktiem Superlīgā
Luīze Biļinska
Foto: Björn Sandberg

Lielisku sneigumu Zviedrijas Superlīgas flrobola turnīrā turpina demonstrēt Luīze Biļinska, kura kārtējā spēlē atzīmējusies ar diviem vārtu guvumiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Anna Ankudinova laukumā atgriezusies ar piespēli Somijas junioru Elites turnīrā.

Biļinskai četru punktu spēle Zviedrijas Superlīgā
Lielisku maču pasaules spēcīgākajā sieviešu florbola līgā aizvadījusi Luīze Biļinska, kura izcēlās ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm "Karlstad IBF" komandas rindās. Diemžēl mačā pret spēcīgo "Endre IF" ar to izrādījās par maz un nācās piedzīvot 7:9 (2:2, 1:5, 4:2) neveiksmi, tādējādi piedzīvojot pirmo zaudējumu pēc divām izcīnītajām uzvarām. Biļinska šosezon 16 aizvadītajās spēlēs atzīmējusies ar 18 (10+8) rezultativitātes punktiem.

Ankudinova atgriežas ar rezultatīvu piespēli
Pēc savainojuma izārstēšanas, kurā iedzīvojās pasaules sieviešu florbola čempionāta laikā, pirmo maču aizvadījusi Anna Ankudinova, kura Somijas junioru Elites līgas mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tādējādi sekmējot SSRA komandas uzvaru savās mājās pār "SBS Wirmo" ar rezultātu 7:2 (2:1, 4:0, 1:0). Latviešu florboliste asistēja komandas pēdējos gūtajos vārtos četras minūtes pirms mača beigām. SSRA vienībai šī bija piektā uzvara pēc kārtas un turnīra tabulā viņas ieņem pirmo vietu. Elizabete Pavlovska, kura atzīmējās ar vārtu guvumu dienu iepriekš, šoreiz mačam nebija pieteikta.

Ragovskim un Orstem vēl viens panākums
Somijas florbola Elites līgā cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā turpina Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais LaSB, kas kārtējā mačā savā laukumā ar rezultātu 9:5 (2:1, 4:1, 3:3) apspēlēja pēdējā laikā vāju sniegumu rādošos OLS spēlētājus. Ragovskis šoreiz spēlēja trešajā maiņā, kamēr Orste palika rezervē, ar ierakstiem protokolā neatzīmējoties.

Adamaņa komanda izsēj pārsvaru, tuvojoties izkrišanai
Jau divas spēles cīņā par vietas saglabāšanu Dānijas spēcīgākajā florbola līgā aizvadījis Kristera Adamaņa pārstāvētais AFK. Pēc zaudējumiem visās desmit spēlēs pamatturnīrā, sezonas turpinājumā AFK aizvada cīņas par vietas saglabāšanu. Pirmajā no šīm spēlēm latviešu florbolists nebija pieteikts, bet nākamajā mačā Adamanis devās laukumā, ar rezultativitāti neizceļoties bet komanda savās mājās ar 5:9 (3:1, 2:4, 0:4) piekāpās "Esbjerg" vienībai. Jāpiezīmē, ka otrā perioda ievadā AFK panāca 5:1 vadību, taču cīņas turpinājumu aizvadīja katastrofāli, ielaižot astoņus vārtus.

Jeige uzvarā noraugās no rezervistu soliņa
Šveices sieviešu U-21 čempionātā pēc divām izcilām spēlēm, kurās abās saņēma mača vērtīgākās spēlētājas balvu, rezervē palikusi latviešu vārtsardze Elīna Jeige. Tas gan netraucēja viņas pārstāvētajam "Skorpion Emmental Zollbruck" turpināt uzvaru sēriju, kad savā laukumā ar 3:2 (3:1, 0:0, 0:1) tika pieveikts "Kloten-Dietlikon Jets". Pēdējā laikā labie rezultāti ļāvuši "skorpioniem" atstāt pēdējo vietu turnīra tabulā un pakāpties uz sesto vietu desmit komandu konkurencē.