Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas mēneša spēlētāji oktobrī - Ametere un Eglītis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas mēneša spēlētāji oktobrī - Ametere un Eglītis
Inga Ametere un Kristers Eglītis
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi "MY FLOORBALL" ELVI florbola līgas mēneša labākos spēlētājus oktobrī – šo titulu nopelnījuši divi uzbrucēji - Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs) un Kristers Eglītis (Triobet/Ulbroka). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekavas Bulldogs" ar Ingu Ameteri uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja piecus mačus, divos no tiem izcīnot uzvaru. Ķekavietes savā laukumā ar 4:6 piekāpās Rīgas FK "NND" (Ameterei "hat-trick" un labākās spēlētājas tituls), viesos ar 3:6 atzina Igaunijas sieviešu izlases pārākumu (Ameterei 3 (2+1) punkti un vēl viena labākās spēlētājas balva), "Ķekavas derbijā" ar 4:12 zaudēja komandai FK "Ķekava", savā laukumā ar 11:5 sagrāva Kocēnu "Rubeni" (Ameterei 8 (5+3) punkti un jau kārtējo reizi labākās spēlētājas gods), kā arī viesos ar 12:3 sagrāva "Rīgas Lauvas" (Ameterei 7 (5+2) punkti). Šobrīd Inga Ametere ar piecās spēlēs sakrātu 21 (15+6) punktu uz līgas rezultatīvākā spēlētāja. Viņas komandai "Ķekavas Bulldogs" vismaz pagaidām tik labi neveicas - seši punkti un turnīra tabulā dalīta pēdējā pozīcija.

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Triobet/Ulbroka" ar uzbrucēju Kristeru Eglīti sastāvā oktobrī nospēlēja septiņus mačus, piecos no tiem tiekot pie uzvaras. Ulbrokieši savā laukumā ar 5:4 pārspēja FK "Bauska" florbolistus (Eglītim 4 (3+1) punkti), Kocēnos ar 6:7 pagarinājumā piekāpās "Rubenei" (Eglītim "hat-trick" un labākā spēlētāja balva), savā laukumā ar 9:6 uzvarēja "Ķekavu" (Eglītim 5 (4+1) punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls), viesos ar 9:13 piekāpās "Valmierai" (Eglītim viens gols), savā laukumā ar 6:5 pieveica Cēsu "Lekringu" (Eglīša kontā divi vārtu guvumi), ar 6:5 Stalbē uzvarēja "Pārgauju" (Eglītim viens gols), kā arī Liepājā ar 8:4 bija pārāki par "Kuršiem" (Eglītim 3 (1+2) punkti). "Triobet/Ulbroka" ar deviņās spēlēs izcīnītiem 19 punktiem šobrīd ir turnīra līdere, bet komandas rezultatīvākais uzbrucējs Kristers Eglītis ar 23 (17:6) punktiem šajā rādītājā ir ceturtais labākais līgā.

MY FLOORBALL