Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgas Fināls! Skaties šodien Sportacentrs.com

Vīriešu Virslīgas Fināls! Skaties šodien Sportacentrs.com
Florbola vīriešu Virslīgas finālspēles skaties Sportacentrs.com

Šodien atsākas Latvijas Florbola vīriešu Virslīgas fināla cīņa. „Cēsu alus/Lekrings” ir vienas uzvaras attālumā no Latvijas čempiona titula iegūšanas otro gadu pēc kārtas. Vai „Lielvārdes” florbolisti atradīs sevī spēkus izcīnīt divas uzvaras šajā nedēļas nogalē un piespiest septīto – izšķirošo finālspēli? Virslīgas fināla spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com!

 

 

 

 

Cēsu alus/Lekrings – Lielvārde (3:1)

5.  spēle – sestdien, 12.aprīlī pulksten 18:00

6.  spēle – svētdien, 13.aprīlī pulksten 18:00 (ja nepieciešams)

Vīriešu Virslīgas fināls. Lai gan rezultāts sērijā šobrīd ir 3:1 par labu „Cēsu alus/Lekrings” vienībai, pāragrām svinībām nav iemesla. Pa vienai pārliecinošai uzvarai ir izcīnījusi katra komanda. Cēsnieki otrajā spēlē uzvarēja ar 9:6, savukārt „Lielvārde” trešajā spēlē atbildēja ar 11:5. Pirmās un ceturtās spēles uzvarētājs tika noskaidrots tikai papildlaikā. Abu spēļu papildlaikos veiksmīgāki izrādījās cēsnieki. Vai veiksme uzsmaidīs arī Lielvārdes florbolistiem un viņi spēs panākt izšķirošo 7. spēli?

Spēles skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē – Sportacentrs.com

 

Nepalaid garām spēles, seko Sportacentrs.com twitterī

Vai „Lielvārdei” ir cerības atspēlēties sērijā un kļūt par čempioniem?

  • 17

  • 23