Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ar rezultatīvu sniegumu izceļas Trekše, Isjomina un Kazenko

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ar rezultatīvu sniegumu izceļas Trekše, Isjomina un Kazenko
Pēteris Trekše (#19)

Somijas florbola otrajā spēcīgākajā līgā lielisku individuālo spēli aizvadīja Pēteris Trekše, atzīmējoties ar trim rezultatīvām piespēlēm. Norvēģijas virslīgā rezultatīva turpina būt Diāna Isjomina, bet Igaunijas Meistarlīgā atzīmējies Niks Kazenko.

Trekšes rezultatīvā spēle neļauj turpināt uzvaru sēriju

Pēc vienas spēles pārtraukuma Pēteris Trekše bija atgriezies sava Somijas otrās spēcīgākās līgas kluba “Koovee” pirmajā maiņā. Cēsnieks aizvadīja rezultatīvu spēli, izceļoties ar trim rezultatīvām piespēlēm, tomēr komandai pārtrūka piecu uzvarēto spēļu sērija. Šoreiz “Koovee” viesos ar rezultātu 7:8 (1:4, 1:1, 5:3) piekāpās “Karhut” vienībai. Cēsnieks cīņu noslēdza ar pozitīvu (+4) lietderības koeficientu. Tāpat viņam divas soda minūtes.

Isjomina turpina krāt punktus Norvēģijā

Vēl vienu uzvaru Norvēģijas sieviešu florbola virslīgā izcīnījis Diānas Isjominas pārstāvētais “Tunet”, kas viesos pārliecinoši ar 9:1 (3:0, 3:0, 3:1) pieveica “Sarpsborg”. Interesanti, ka “Tunet” guva vairāk vārts nekā pretinieces izdarīja metienus (metienu attiecība 43:8). Latviešu florboliste šajā spēlē atzīmējās ar vienu precīzu metienu, cīņas 16.minūtē panākot 3:0. Šajā sezonā Isjomina astoņās spēlēs tikusi pie 12 (6+6) rezultativitātes punktiem.

Orstem un Ragovskim trešais panākums pēc kārtas

Somijas florbola spēcīgakajā līgā lieliski spēlēt turpina Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais LaSB, kas izcīnījuši trešo uzvaru pēc kārtas. Kārtējā cīņā LaSB savās mājās ar rezultātu 6:2 (0:0, 3:0, 3:2) apspēlēja “Tiikerit” vienību. Abi latviešu florbolisti devās laukumā komandas trešajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Jānis spēli beidza ar -1 lietderības koeficientu, kamēr Orste bija vēl negatīvāks (-2). Pēc izcīnītā panākuma LaSB ar 32 punktiem 15 spēlēs ieņem otro vietu, par trim punktiem atpaliekot no līderiem “Classic”, kuri gan nospēlējuši par trim spēlēm mazāk.

Biļinskas klubs pārtrauc zaudējumu sēriju

Pēc pieciem piedzīvotajiem zaudējumiem pēc kārtas pie panākuma Zviedrijas florbola Superlīgā izdevies tikt Luīzes Biļinskas pārstāvētajam “Karlstad IBF”, kas divu turnīra tabulas lejasgala komandu cīņā savā laukumā izcīnīja vērtīgu 5:3 (1:1, 3:0, 1:2) panākumu pār “Jonkopings IK”. Latviešu florboliste šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, bet izcīnītā uzvara ļāva atstāt bīstamo zonu turnīra tabulā un pakāpties uz 12. pozīciju.

Kazenko turpina rezultatīvi spēlēt Igaunijā

Igaunijas florbola Meistarlīgā ar vēl vienu rezultatīvu spēli atzīmējies Niks Kazenko, kurš izdarīja divas rezultatīvas piespēles cīņā, kurā viņa pārstāvētais “Eesti Maaulikool” savās mājās ar rezultātu 9:5 (1:1, 2:3, 6:1) apspēlēja “Viimsi Kepp” komandu, lielisku sniegumu nodemonstrējot mača pēdējā trešdaļā. Kazenko šosezon piedalījies četrās komandas spēlēs, atzīmējoties ar 5 (2+3) rezultativitātes punktiem. Komanda četrās cīņās izcīnījusi trīs uzvaras, ar deviņiem punktiem ieņemot ceturto vietu, atpaliekot no līderu trio, kas uzvarējis visās četrās cīņās.