Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Latvijas florbolisti sāk ar zaudējumu pret šveiciešiem

Jānis Celmiņš

Latvijas florbolisti sāk ar zaudējumu pret šveiciešiem
Foto: Ritvars Raits

Šodien Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, sākās Četru nāciju florbola turnīrs. Ar zaudējumu pret Šveices izlasi to iesākusi Latvijas vīriešu florbola izlase – 4:9. Rīt mūsu florbolisti tiksies ar pasaules čempioniem somiem.

Latvijas un Šveices izlašu spēle iesākās ar ievērojamu viesu pārsvaru. Perioda pirmajās 16 minūtēs viesi bija pamanījušies gūt jau četrus vārtus un tikai pašās perioda beigās (19:40) pirmos vārtus guva arī mūsu vīri – precīzs metiens padevās Tomam Rīsmanim.

Arī otro periodu ar diviem vārtu guvumiem iesāka viesi, taču jau pēc neilga brīža ar piecu minūšu atstarpi Latvijas izlases florbolisti Ivars Jēkabsons un Ingus Laiviņš divus vārtus atspēlēja – 3:6, ar šādu rezultātu noslēdzās otrās 20 spēles minūtes.

Trešajā spēles periodā mūsu izlases labā vārtus guva Andris Malkavs, bet šveicieši atbildēja ar trim gūtiem vārtiem līdz ar to spēle noslēdzās ar pārliecinošu Šveices izlases uzvaru – 9:4.

Latvijas izlasē par labāko spēlētāju atzina Tomu Rīsmani.

Turnīru Valmierā šodien atklāja patreizējie pasaules čempioni – somi, kuri pirmajā spēlē tikās ar norvēģiem. Krietni vien pārāki šajā spēlē bija somi, izcīnot uzvaru ar 6:2.

Rīt turnīrā tiks izspēlētas otrās divas spēles. Latvija tiksies ar pasaules čempioniem somiem, bet Šveice samēros spēku ar norvēģiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-09-11 21:50, pirms 15 gadiem
Smagi, bet pretinieki ari, ne tie vājākie! Veiksmi pret Somiem!