Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā četri mači, "Kurši" pret "Mogo-RTU/Rockets" - tiešraidē

ELVI līgā četri mači, "Kurši" pret "Mogo-RTU/Rockets" - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs spēles - Ulbrokā, Liepājā un Bauskā. Maču no Liepājas Olimpiskā centra starp "Kuršiem" un "Mogo-RTU/Rockets" TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com. Viens spēle notiks ELVI līgā sievietēm - "Rubene" Kocēnos uzņems LiepU florbolistes

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Ulbroka/FS Masters" – "Talsi/Krauzers" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (4.) 16 spēlēs tikusi pie 28 punktiem. Jauno gadu ulbrokieši sāka ar pārliecinošu uzvaru Rīgā pār "Mogo-RTU/Rockets" – 7:4. Rezultatīvākais komandā un sestais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 35 (21+14) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Elvis Holsts ar 84.48% atvairītu metienu ir trešais labākais līgā. Pirmajā aplī Ulbrokas un Talsu komandu duelī ar 9:8 uzvarēja talsenieki.
"Talsi/Krauzers" (9.) 16 spēlēs izcīnījusi 17 punktus, bet šobrīd piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. Pēdējā neveiksme bija savā laukumā pret FBK "Valmiera/ViA" - 5:9. Rezultatīvākais Talsu komandā ir Krišs Treimanis un Jānis Ragovskis - pa 24 punktiem.

Pulksten 17:00 FK "Kurši" – "Mogo-RTU/Rockets" (Liepājas OC)

Liepājas FK "Kurši" (8.) 15 spēlēs tikusi pie 18 punktiem. Gadu liepājnieki sāka ar sāpīgu zaudējumu savā laukumā Stalbes "Pārgaujai" - 8:9. Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 25 (12+13) punktiem ir Ričards Dēvits. Turnīra pirmajā aplī, kad Liepājas komanda viesojās pie šīsdienas pretiniekiem, uzvaru papildlaikā ar 9:8 svinēja "Kurši".
Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (4.) 16 spēlēs izcīnījusi 28 punktus, bet šobrīd piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējā mačā studenti savā laukumā ar 4:7 atzina "Ulbrokas/FS Masters" pārākumu. Rezultatīvākais komandā un desmitais labākais visā līgā ar 33 (21+12) punktiem ir Gvido Lauga.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 "Bauska" – "Lielvārde" (SN "Mēmele", Bauskā)

"Bauska" (11.) 17 spēlēs savākusi 15 punktus, bet tagad zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas. Pēdējā neveiksme bija vakar, kad baušķeniekiem viesos ar 3:7 piekāpās "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem. Rezultatīvākais komandā ar 19 (14+5) punktiem ir Valdis Vāvers. Pirmā riņķa spēlē, kad Bauskas komanda viesojās Lielvārdē, pārliecinošu uzvaru ar 12:1 svinēja "Lielvārdieši".
"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau 14 uzvaras pēc kārtas (42 punkti). Tiesa, pēdējais panākums tika gūts tikai pēcspēles metienos - lielvārdieši viesos ar 5:4 pārspēja "Rīgu". Lielvārdietis Toms Akmeņlauks ar 41 (30+11) punktiem ir trešais rezultatīvākais visā līgā, bet viņa komandas biedram Aivim Kusiņam 37 (20+17) punkti un ceturtā pozīcija līgā. "Lielvārdes" vārtsargs Jānis Salcevičs ar 88.15% atvairītu metienu ir labākais līgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 14:00 "Rubene" – LiepU (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (2.) čempionātā aizvadījusi astoņas spēles, tiekot pie 19 punktiem. Šobrīd kocēnietēm ir septiņas uzvaras pēc kārtas, iepriekšējā tika viesos pār "Rīgas Lauvu" florbolistēm - 8:2. Rezultatīvākā Kocēnu komandā un ceturtā labākā visā līgā ar 19 (8+11) punktiem ir Liene Adamane. Ar šīsdienas pretiniecēm kocēnietes līdz šim tikušās vienu reizi, savā svinot pārliecinošu uzvaru ar 18:2.
LiepU (6.) florbolistes čempionāta deviņās spēlēs izcīnījušas tikai vienu uzvaru un trīs punktus. Šobrīd Liepājas komanda piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas, pēdējais no tiem bija savā laukumā pret FK "NND" – 1:9. LiepU rezultatīvākā spēlētāja ar 10 (8+2) punktiem ir Kate Gārde.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.