Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sloģe un Urbāns - Sporta Punkts spēlētāji decembrī

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sloģe un Urbāns - Sporta Punkts spēlētāji decembrī
Paula Sloģe un Kaspars Urbāns
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Paula Sloģe (Rīgas Lauvas), bet vīriešu 1.līgā – vārtsargs Kaspars Urbāns (Rubene-1). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda "Rīgas Lauvas" ar Paulu Sloģi sastāvā decembrī aizvadīja divas spēles, pagarinot savu uzvaru sēriju līdz deviņām. Rīdzinieces savā laukumā ar 5:3 pārspēja "Krustpili" (Sloģei viens vārtu guvums un labākās spēlētājas tituls), kā arī viesos ar 6:3 pieveica Kocēnu "Rubenes" florbolistes (Sloģei divas rezultatīvas piespēles un labākās spēlētājas gods). Šobrīd "Rīgas Lauvas" ar 10 panākumiem 10 mačos ir pārliecinoša 1.līgas līdere, bet P.Sloģe ar 12 (8+4) punktiem ir trešā rezultatīvākā savā komandā un devītā rezultatīvākā visā līgā. Jāpiebilst, ka Sloģe ir starp Latvijas sieviešu U19 izlases kandidātēm.

Vīriešu 1.līgas Vidzemes grupas līdere ar 13 spēlēs izcīnītām 11 uzvarām ir komanda "Rubene-1" (Kocēni), kuras vārtsargs Kaspars Urbāns šosezon atvairījis 88.27 % pretinieku metienu. Decembrī kocēniešiem bija trīs spēles, divās no tām vārtus sargāja K.Urbāns: viesos ar 3:2 tika pieveikta "Ogres Vilki" (Urbāns atvairīja 22 no 24 metieniem un tika atzīts par labāko savā komandā), bet ar 7:6 – "Rēzekne/Dinaburga" (Urbāns atvairīja 24 no 30 metieniem).

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
floorball.lv