Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Eduards Stūre atgriežas Latvijā, pievienojas čempioniem

Eduards Stūre atgriežas Latvijā, pievienojas čempioniem
Eduards Stūre
Foto: Aarhus floorball club

Vēl vienu pastiprinājumu pirms gaidāmās Elvi florbola līgas sezonas ieguvuši pēdējo gadu čempioni "Betsafe/Ulbroka", kuru rindās atgriezies Eduards Stūre.

21 gadu vecais Eduards Stūre Elvi florbola līgā debitēja jau 2012./13.gada sezonā, izceļoties ar vienu vārtu guvumu. Pašlaik sekmīgākā gan bija 2014./15.gada sezona, kad viņš Ulbrokas kluba rindās atzīmējās ar 17 (11+6) punktiem. Pēdējās divas sezonas, kad klubs kļuvis par spēcīgāko valstī, Stūre gan nav bijis kopā ar komandu. Pirmo no sezonām viņam nācās izlaist, jo neizdevās nokārtot starptautisko pāreju, bet pērn florbolists spēlēja Dānijas spēcīgākajā līgā, pārstāvot "Aarhus Floorball Club". Sezonu gan ar komandu pabeigt neizdevās, jo viens no mācību semestriem notika Latvijā, kā rezultātā sezonas beigās neizdevās būt kopā ar savu klubu. Neskatoties uz to, debijas sezonā leģionāra gaitās Stūre izcēlās ar gana atzīstamu statistiku, 13 spēlēs tiekot pie 11 (6+5) rezultativitātes punktiem.

Kā jau Sportacentrs.com informējis iepriekš, "Betsafe Ulbroka Oxdog" komandu nākamajā sezonā pārstāvēs arī visu laiku rezultatīvākais Latvijas čempionāta florbolists Atis Blinds un Lauris Zaicevs, kurš pēc vienas sezonas Cēsu "Lekrings" nolēmis atgriezties tuvāk galvaspilsētai.


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.