Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

AVEX balvas ieguvēji decembrī - Miļuna un Kusiņš

AVEX balvas ieguvēji decembrī - Miļuna un Kusiņš
Aivis Kusiņš un Sintija Miļuna
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta pagājušā mēneša labākos spēlētājus sieviešu un vīriešu Virslīgā. Sieviešu Virslīgā par labāko atzīta komandas RSU uzbrucēja Sintija Miļuna, bet vīriešu –"Lielvārdes" uzbrucējs Aivis Kusiņš. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

Uzbrucējas Sintijas Miļunas pārstāvētā sieviešu Virslīgas komanda RSU decembrī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot uzvaru. Studentes savā laukumā ar 8:4 pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Miļunai viens vārtu guvums), kā arī viesos ar 4:3 pārspēja FK "Ķekava" (Miļunai divi gūti vārti un labākās spēlētājas gods). 18 gadus vecā spēlētāja šosezon kopumā guvusi četrus vārtus. Viņas pārstāvētā komanda RSU 10 spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras un ar 18 punktiem ieņem 2.vietu turnīra tabulā.

Vīriešu Virslīgas komanda "Lielvārde" ar uzbrucēju Aivi Kusiņu, kurš var spēles arī aizsarga pozīcijā, sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja sešas spēles, visās izcīnot uzvaru. Lielvārde viesos ar 8:5 pieveica "Ulbroka/FS Masters" florbolistus (Kusiņam 4 (3+1) punkti), savā laukumā ar 9:6 uzvarēja "RTU/Inspecta" (Kusiņam viens vārtu guvums un labākā spēlētāja gods), viesos ar 9:4 pārspēja "Madonu" (Kusiņam divi gūti vārti), ar 13:4 sakāva "Bausku" (Kusiņam 7 (4+3) punkti), ar 9:5 uzvarēja "Rīgu" (Kusiņam 3 (2+1) punkti), kā arī savā laukumā ar 6:4 pieveica "Ulbroka/FS Masters" (Kusiņam viena rezultatīva piespēle). Decembrī Aivis Kusiņš savāca 18 (12+6) punktus, bet šajā sezonā viņš ar 42 (25+17) punktiem ir trešais rezultatīvākais savā komandā un 14.rezultatīvākais visā Virslīgā. Kusiņa pārstāvētā komanda "Lielvārde" šobrīd izcīnījusi jau 14 uzvaras pēc kārtas, turnīra tabulā lielvārdieši ar 45 punktiem ieņem 3.vietu.

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2014-01-08 10:55, pirms 10 gadiem
Kivis boss!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.