Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Mūsu sieviešu izlasei vēl viens panākums Somijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Mūsu sieviešu izlasei vēl viens panākums Somijā
Publicitātes foto

Ar otru uzvaru trijās pārbaudes spēlēs treniņnometni Somijā noslēgusi Latvijas sieviešu florbola izlase, kas šodien Helsinkos ar 13:5 sakāva kluba "Northern Stars" komandu.

Vakar, 5.novembrī, mūsu valstsvienības kandidātes bija aizbraukušas līdz Tamperei, kur ar 5:4 pārspēja vietējo klubu "Koovee", bet šodien latvietēm bija paredzēts mačs ar Helsinku "Northern Stars". Latvijas izlase somu klubu pārspēja gan spēles pamatlaikā (13:5), gan arī pēcspēles metienos (5:1).

Spēlē pret "Northern Stars" latvietes bija pat negaidīti ievērojami pārākas, jo svinēja panākumu ar 13:5. Latvijas izlases labā pa 3 (2+1) punktiem guva Anna Ankudinova un Rebeka Laure. 3 (1+2) punktus sakrāja Edīte Bankava. Ar diviem goliem izcēlās Evita Rudzīte. 2 (1+1) punkti Ingas Ameteres un Paulas Egles kontā. Pa vienam golam iemeta Gunita Kārkliņa, Santa Torstere, Laura Gaugere un Ieva Ločmele. Pa piespēlei Madaras Adamanes, Zeltītes Bankavas un Lības Daijas Mikovas kontā.

Komandas izpildīja arī pēcspēles metienu sēriju, tajā ar 5:1 triumfēja latvietes. Spēles, kas turpinājās 3x15 minūtes, pirmajā pusē vārtus sargāja Jolanta Tauriņa-Ieveniece, bet otrajā - Kristīne Kirilova. Pēcspēles metienu laikā Latvijas valstsvienības vārtus sargāja Kristīne Kirilova, kura kapitulēja tikai vienu reizi, toties visas piecas mūsu laukuma spēlētājas (Madara Adamane, Ieva Ločmele, Zeltīte Bankava, Juta Muravska un Evita Rudzīte) savus mēģinājumus realizēja perfekti, ļaujot valstsvienībai pārliecinoši uzvarēt.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...