Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīlups

„Ulbroka” uzvar "AXA Vasaras Kausā" U-13 grupā

Sestdien Rīgā Lido Atpūtas centrā notika karstākais, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, vasaras turnīrs florbolā bērniem – „AXA Vasaras Kauss”. Tajā piedalījās deviņas U-13 zēnu komandas no dažādām Latvijas vietām. Lai arī laika apstākļi bija mokoši karsti, jaunie florbolisti turējās braši un cīnījās cik spēka.

Komandas tika sadalītās 3 apakšgrupās, kur izspēlēja vienu apli katra ar katru un tālāk katras apakšgrupas 1.vietas ieguvējas („Ulbroka 1”, „Lielvārde”, „Pārgauja”) spēlēja apli savā starpā par 1.-3.vietu, otro vietu ieguvējas („Babīte”, „Līgatne”, „Telms/Tukums”) par 4.-6.vietu un trešo vietu ieguvējas („Jūrmala”, „Ziemeļvalstu Ģimnāzija”, „Ulbroka 2”) apli par 7.-9.vietu. Katra komanda turnīrā aizvadīja 4 spēles.
Cīņa par godalgotajām vietām izvērtās gana spraiga. Vispirms „Lielvārde” izcīnīja uzvaru pār „Ulbroka 1” ar rezultātu 5-4, pēc tam „Pārgauja” ar 5-3 uzvarēja „Lielvārde”, bet pēdējā spēlē „Ulbroka 1” ar 6-2 uzvarēja „Pārgauja”. Līdz ar to komandām bija vienāds punktu skaits, bet pateicoties labākai vārtu attiecībai uzvaru turnīrā izcīnīja „Ulbroka 1”, otrajā vietā „Lielvārde”, bet trešajā „Pārgauja”.

Turnīra tabula

Vieta Komanda
1. „Ulbroka 1”
2. „Lielvārde”
3. „Pārgauja”
4. „Līgatne”
5. „Telms/Tukums”
6. „Babīte”
7. „Ulbroka 2”
8. „Ziemeļvalstu Ģimnāzija”
9. „Jūrmala”

Labākie spēlētāji saņēma balvas no turnīra atbalstītājiem AXA, Florbolam.lv un Latvijas Universitāte. Par labāko vārtsargu tikai atzīts Matīss Jansons („Pārgauja”), labākais aizsargs – Viesturs Matjukevičs („Ulbroka 1”), labākais uzbrucējs – Viesturs Oto Valters („Lielvārde”), rezultatīvākais spēlētājs – Reino Ješēvics („Ulbroka 1”).
Svētdien notiks turnīrs U-16 grupā, kur piedalīsies 7 komandas. Vairāk informācijas Vasaras Florbola Līga | Vasaras Florbola Līga


"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.