Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sākas izšķirošie notikumi Liepājas pilsētas čempionātā florbolā

Šajā nedēļas nogalē, no 6. līdz 8.jūnijam, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas pirmās play-off cīņas Liepājas čempionātā florbolā. Kopumā tiks aizvadītas visas ceturtdaļfināla un pusfināla spēles gan B, gan A divīzijas ietvaros.

Pirmā spēle tiks aizvadīta jau piektdienas vakarā, kad laukumā dosies A divīzijas komandas – “Innebandy” un FK “Livonija”. Šīs spēles sākums plkst.19:30. Savukārt sestdien no plkst.13:30 tiks nospēlētas visas atlikušās trīs ceturtdaļfināla spēles gan B, gan A divīzijas ietvaros, pēc kurām būs zināmas tās komandas, kuras jau svētdien turpinās cīņas pusfinālā.

Svētdien, 8. jūnijā, jau no plkst.12:00 tiks izspēlētas visas pusfināla spēles, pēc kurām arī noskaidrosies tās komandas, kuras pēc nedēļas turpat Liepājas Olimpiskajā centrā cīnīsies par zelta un bronzas godalgām. Informējam, ka izšķirošie mači par godalgām norisināsies 14.jūnijā.

Spēļu kalendārs (6.jūnijs):
19:30 A divīzija "Innebandy" - FK "Livonija"

Spēļu kalendārs (7.jūnijs):
13:30 B divīzija "Liepāja Crew/Apsa" - "Komanda"
15:00 B divīzija "Durbe" - "Čiekuri"
16:30 A divīzija "Silabriedis" - "Thunder"

Spēļu kalendārs (8.jūnijs):
12:00 B divīzija "Grobiņas novads/Medze" - "?"
13:30 B divīzija "ĀRPRĀC!!!" - "?"
15:00 A divīzija "Kefīrs" - "?"
16:30 A divīzija "Reklāmas Apgāds" - "?"

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs