Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

STEIDZAMI! Nepieciešama palīdzība NND komandas spēlētājai Līgai Bārdai

STEIDZAMI! Nepieciešama palīdzība NND komandas spēlētājai Līgai Bārdai
Foto: facebook.com/fknnd

Dārgie florbola draugi!Mūsu palīdzība nepieciešama foršai, jaukai, pozitīvai un sirsnīgai meitenei no Liepājas Līgai Bārdai, kura pārstāv Florbola klubu FK "NND", spēlējot Latvijas florbola čempionātā 1.līgā sievietēm.

Diemžēl ar viņu ir notikusi liela nelaime. Konstatēts ādas vēzis - bezpigmenta melanoma ar metastāzi paduses limfmezglā. Ārstēšana ir iespējama tikai ar Pembrolizumab terapiju, kuru nozīmēja onkologu konsīlijs. Taču šo zāļu izmaksas ir 4050 eiro ik pēc 3 nedēļām un tās nav iekļautas valsts kompensējamo zāļu sarakstā. Ir nepieciešama steidzama palīdzība tādēļ mēs vēršamies pie visiem florbola līdzjutējiem ar lūgumu palīdzēt ar ziedojumiem. Mēs Jūs lūdzam no visas sirds, palīdziet! Pat ja Jums ir tikai 1 eiro, lūdzu noziedojiet! Šajā situācijā ir svarīga jebkāda naudas summa.

Līga Bārda
290196-11901
SWEDBANK
LV93HABA0551032962241
Ziedojumā norādiet: Ziedot Līgai