Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

AVEX balvas ieguvēji aprīlī – Kārkliņa un Dišereits

AVEX balvas ieguvēji aprīlī – Kārkliņa un Dišereits
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Sieviešu Virslīgā par labāko spēlētāju aprīlī atzīta Gunita Kārkliņa (RSU/Runway), bet vīriešu – Ivars Dišereits (Ķekava). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

"RSU/Runway" (Rīga) ar savu kapteini un aizsardzības spēlētāju Gunitu Kārkliņu sastāvā aprīlī aizvadīja četras finālspēles, tiekoties ar Kocēnu "Rubenes" florbolistēm. Vienā no šiem mačiem "RSU/Runway" spēlētājas piekāpās pēcspēles metienos (3:4), bet trijās uzvarēja (7:2, 6:5 un 7:3), otro gadu pēc kārtas kļūstot par Latvijas čempionēm. Kārkliņa šajās spēlēs kopumā guva 6 (2+4) rezultativitātes punktus. Visas sezonas laikā viņai 54 (30+24), punkti, kas sieviešu Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ļāva ierindoties 6.vietā, bet starp aizsardzības spēlētājām – 2.pozīcijā.

Vīriešu Virslīgas komanda "Ķekava" aprīlī cīņā par valsts čempionu kausu sešas reizes mērojās spēkiem ar "Lielvārdes" florbolistiem. Trijās no spēlēm pārāki bija ķekavieši (4:3 PL, 5:4 PL un 10:3), bet vēl trijās (arī izšķirošajā finālmačā) viņiem nācās piekāpties (3:6, 4:6 un 4:5 PL), kļūstot par Latvijas vicečempioniem. Visās šajās spēlēs "Ķekavas" vārtus sargāja Ivars Dišereits, atvairot 196 no 222 pretinieku metieniem (88,29%). Viņa kontā arī viena rezultatīva piespēle, divas reizes Dišereits tika atzīts par labāko savā komandā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.