Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

My Floorball mēneša labākie - Mikova un Semjonovs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

My Floorball mēneša labākie - Mikova un Semjonovs
Lība Daija Mikova un Pāvels Semjonovs
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā septembrī – šo titulu izpelnījušies divi uzbrucēji - Lība Daija Mikova (Rubene) un Pāvels Semjonovs (EMU SK). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Rubene" (Kocēni) ar Lību Daiju Mikovu uzbrukuma smailē septembrī piedalījās divās spēles, abās gūstot pārliecinošas uzvaras. Kocēnietes savā laukumā ar 6:2 pieveica komandu "NND Rīga" (Mikovai 2 (1+1) punkti), bet viesos ar 12:5 sakāva "Ķekavu" (Mikovai 4 (3+1) punkti). Kocēnu "Rubene" ar trijās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem kopā ar komandu "Ķekavas Buldogs" dala turnīra tabulas līderu godu. Lība Daija Mikova ar 6 (4+2) punktiem šobrīd ir trešā rezultatīvākā visā līgā.

Igaunijas čempionvienība "EMU SK" (Tartu) pagājušajā mēnesī debitēja ELVI florbola līgā vīriešiem, aizvadot četras spēles, divās no kurām tika svinēta uzvara. Liels nopelns tajā bija komandas līderim Pāvelam Semjonovam kurš 17 (9+8) punktiem ir pārliecinoši rezultatīvākais visā līgā. "EMU SK" Kocēnos ar 4:9 piekāpās "Rubenei" (Semjonova kontā divi goli), savā laukumā ar 10:6 uzvarēja "Ogres Vilkus" (Semjonovam 7 (3+4) punkti), turpat Tartu ar 5:6 piekāpās "Lielvārdei/Fat Pipe" (Semjonovam 5 (2+3) punkti un labākā spēlētāja balva), kā arī Cēsīs ar 7:5 pārspēja "Lekringu" (Semjonovam 3 (2+1) punkti). Tartu komanda "EMU SK" ar četrās spēlēs gūtiem sešiem punktiem turnīra tabulā ieņem 7. vietu.

MY FLOORBALL

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...