Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI florbola līgā vīriešiem četras spēles, sievietēm - divas

ELVI florbola līgā vīriešiem četras spēles, sievietēm - divas
Foto: floorball.lv

Arī šodien ELVI florbola līgā daudz interesantu spēļu – vīriešu komandas cīnīsies Ķekavā, Cēsīs, Bauskā un Valmierā, bet sieviešu – Kocēnos un Rīgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 14:00 "Ķekavas Bulldogs" – "Kurši" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi divas spēles, abās piedzīvojot zaudējumu. Otrais no tiem bija vakar viesos pret "Lielvārdi" – 4:8. Rezultatīvākais komandā ar 3 (2+1) punktiem ir Matīss Kligins.
Liepājas "Kurši" (11.) trijos mačos tikusi pie trim punktiem, šobrīd liepājniekiem divi zaudējumi pēc kārtas. Vakar "Kurši" savā laukumā ar 7:11 atzina "Valmieras/ViA" pārākumu. Rezultatīvākie ir Oskars Bergmanis un Ričards Dēvits – pa sešiem punktiem. Līgā visvairāk sodīto spēlētāju godā ar 16 nopelnītām noraidījuma minūtēm dala Edgars Freimanis.

Pulksten 17:00 "Lekrings" – FK "Rīga" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (5.) visas trīs spēles aizvadījusi savā laukumā, tiekot pie pieciem punktiem. Vakar pirmo zaudējumu cēsniekiem sarūpēja Stalbes "Pārgauja", kas bija pārāka ar 11:10. Komandas uzbrukuma līderis ar 8 (6+2) punktiem ir Andris Rajeckis.
FK "Rīga" (6.) trijos mačos arī tikusi pie pieciem punktiem. Vakar rīdzinieki viesojās pie "Bauskas", kur spēja likvidēt četru vārtu deficītu un svinēja uzvaru ar 10:8. Pēc šīs spēles par rezultatīvāko Rīgas komandā kļuva Toms Bitmanis, kuram 11 (9+2) punkti.

Pulksten 18:00 "Bauska" - "Mogo-RTU/Rockets" (SN "Mēmele", Bauskā)

"Bauska" (3.) ir palikusi vienīgā, kura vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu – divās spēles gūti pieci punkti. Vakar baušķenieki savā laukumā ar 8:7 pārspēja "Ulbroku/FS Masters". Rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem ir Aivis Barkovskis, bet labāko vārtsargu saraksta 2.vietā ar 84.62% atvairītu metienu atrodas Reinis Kirilko. Līgā visvairāk sodīto spēlētāju godā ar 16 nopelnītām noraidījuma minūtēm dala Rolands Kovaļevskis.
"Mogo-RTU/Rockets" (8.) trijās spēlēs svinējusi vienu uzvaru, bet vakar savā laukumā bija bezspēcīga pret Kocēnu "Rubeni" - 3:7. Rezultatīvākais komandā – spēlējošais treneris Jānis Jansons ar 8 (3+5) punktiem.

Pulksten 18:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Ulbroka/FS Masters" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (2.) vismaz punktu guvusi visās četrās viesos aizvadītajās spēlēs, bet kopā to ir jau astoņi. Vakar valmierieši viesojās Liepājā, kur ar 11:7 pārspēja vietējo komandu "Kurši". Pa deviņiem rezultativitātes punktiem Valmieras komandā guvuši abi uzbrūkošie aizsargi – Gatis Liepiņš un Ivo Balodis. "Valmiera/ViA" vārtsargs Agris Rogainis ar 84.11% atvairītu metienu ir trešais labākais līgā.
"Ulbrokai/FS Masters" (7.) turpina izbraukuma spēļu sēriju. Ja pirmajos divos mačos ulbrokiešiem izdevās uzvarēt bullīšos, tad vakar viņi ar 7:8 piekāpās "Bauskai" Rezultatīvākais joprojām Kaspars Šķēls - 7 (5+2) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 85.14% atvairītu metienu šobrīd ir labākais līgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 15:00 "Rubene" – LiepU (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (3.) čempionātā aizvadījusi trīs spēles (visas savā laukumā), tiekot pie pieciem punktiem. Iepriekšējā mačā kocēnietes ar 7:5 uzvarēja "Rīgas Lauvas". Rezultatīvākā Kocēnu komandā ar sešām piespēlēm ir Liene Adamane.
LiepU (5.) līdz šodienai nospēlējusi tikai vienu maču – savā laukumā ar 3:12 atzīts "Rīgas Lauvu" pārākums. Divus vārtus tajā spēlē iemeta Kate Gārde.

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – "Ķekavas Bulldogs" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) nospēlējusi trīs spēles, bet pirmajā mačā izcīnītajam panākumam sekoja divi zaudējumi, pēdējais no tiem – savā laukumā pret FK "NND" (2:5). Rezultatīvākā rīdzinieču komandā ar 7 (5+2) punktiem ir Linda Dadajeva.
"Ķekavas Bulldogs" (6.) aizvadījusi divus mačus, abos piedzīvojot zaudējumu. Pēdējais no tiem – pret FK "Ķekava" (3:1). Rezultatīvākā ar trim goliem ir Zanda Ozoliņa.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.