Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI florbola līgā vīriešiem četras spēles, sievietēm - divas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI florbola līgā vīriešiem četras spēles, sievietēm - divas
Foto: floorball.lv

Arī šodien ELVI florbola līgā daudz interesantu spēļu – vīriešu komandas cīnīsies Ķekavā, Cēsīs, Bauskā un Valmierā, bet sieviešu – Kocēnos un Rīgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 14:00 "Ķekavas Bulldogs" – "Kurši" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi divas spēles, abās piedzīvojot zaudējumu. Otrais no tiem bija vakar viesos pret "Lielvārdi" – 4:8. Rezultatīvākais komandā ar 3 (2+1) punktiem ir Matīss Kligins.
Liepājas "Kurši" (11.) trijos mačos tikusi pie trim punktiem, šobrīd liepājniekiem divi zaudējumi pēc kārtas. Vakar "Kurši" savā laukumā ar 7:11 atzina "Valmieras/ViA" pārākumu. Rezultatīvākie ir Oskars Bergmanis un Ričards Dēvits – pa sešiem punktiem. Līgā visvairāk sodīto spēlētāju godā ar 16 nopelnītām noraidījuma minūtēm dala Edgars Freimanis.

Pulksten 17:00 "Lekrings" – FK "Rīga" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (5.) visas trīs spēles aizvadījusi savā laukumā, tiekot pie pieciem punktiem. Vakar pirmo zaudējumu cēsniekiem sarūpēja Stalbes "Pārgauja", kas bija pārāka ar 11:10. Komandas uzbrukuma līderis ar 8 (6+2) punktiem ir Andris Rajeckis.
FK "Rīga" (6.) trijos mačos arī tikusi pie pieciem punktiem. Vakar rīdzinieki viesojās pie "Bauskas", kur spēja likvidēt četru vārtu deficītu un svinēja uzvaru ar 10:8. Pēc šīs spēles par rezultatīvāko Rīgas komandā kļuva Toms Bitmanis, kuram 11 (9+2) punkti.

Pulksten 18:00 "Bauska" - "Mogo-RTU/Rockets" (SN "Mēmele", Bauskā)

"Bauska" (3.) ir palikusi vienīgā, kura vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu – divās spēles gūti pieci punkti. Vakar baušķenieki savā laukumā ar 8:7 pārspēja "Ulbroku/FS Masters". Rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem ir Aivis Barkovskis, bet labāko vārtsargu saraksta 2.vietā ar 84.62% atvairītu metienu atrodas Reinis Kirilko. Līgā visvairāk sodīto spēlētāju godā ar 16 nopelnītām noraidījuma minūtēm dala Rolands Kovaļevskis.
"Mogo-RTU/Rockets" (8.) trijās spēlēs svinējusi vienu uzvaru, bet vakar savā laukumā bija bezspēcīga pret Kocēnu "Rubeni" - 3:7. Rezultatīvākais komandā – spēlējošais treneris Jānis Jansons ar 8 (3+5) punktiem.

Pulksten 18:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Ulbroka/FS Masters" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (2.) vismaz punktu guvusi visās četrās viesos aizvadītajās spēlēs, bet kopā to ir jau astoņi. Vakar valmierieši viesojās Liepājā, kur ar 11:7 pārspēja vietējo komandu "Kurši". Pa deviņiem rezultativitātes punktiem Valmieras komandā guvuši abi uzbrūkošie aizsargi – Gatis Liepiņš un Ivo Balodis. "Valmiera/ViA" vārtsargs Agris Rogainis ar 84.11% atvairītu metienu ir trešais labākais līgā.
"Ulbrokai/FS Masters" (7.) turpina izbraukuma spēļu sēriju. Ja pirmajos divos mačos ulbrokiešiem izdevās uzvarēt bullīšos, tad vakar viņi ar 7:8 piekāpās "Bauskai" Rezultatīvākais joprojām Kaspars Šķēls - 7 (5+2) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 85.14% atvairītu metienu šobrīd ir labākais līgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 15:00 "Rubene" – LiepU (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (3.) čempionātā aizvadījusi trīs spēles (visas savā laukumā), tiekot pie pieciem punktiem. Iepriekšējā mačā kocēnietes ar 7:5 uzvarēja "Rīgas Lauvas". Rezultatīvākā Kocēnu komandā ar sešām piespēlēm ir Liene Adamane.
LiepU (5.) līdz šodienai nospēlējusi tikai vienu maču – savā laukumā ar 3:12 atzīts "Rīgas Lauvu" pārākums. Divus vārtus tajā spēlē iemeta Kate Gārde.

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – "Ķekavas Bulldogs" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) nospēlējusi trīs spēles, bet pirmajā mačā izcīnītajam panākumam sekoja divi zaudējumi, pēdējais no tiem – savā laukumā pret FK "NND" (2:5). Rezultatīvākā rīdzinieču komandā ar 7 (5+2) punktiem ir Linda Dadajeva.
"Ķekavas Bulldogs" (6.) aizvadījusi divus mačus, abos piedzīvojot zaudējumu. Pēdējais no tiem – pret FK "Ķekava" (3:1). Rezultatīvākā ar trim goliem ir Zanda Ozoliņa.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...