Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Liepājā tiks aizvadītas florbola jauniešu čempionāta izslēgšanas spēles

Liepājā tiks aizvadītas florbola jauniešu čempionāta izslēgšanas spēles
Liepājas Olimpiskais centrs
Foto: www.liepajaskultura.lv

Šo piektdien un sestdien, 4. un 5.aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas pirmās Latvijas jaunatnes čempionāta izslēgšanas spēles florbolā U10, U16 un U18 vecuma jauniešiem. Piektdienas vakarā spēle sāksies plkst.18:30, bet sestdien spēles norisināsies no plkst.10:00.

Regulārā sezona florbolistiem ir noslēgusies, līdz ar to, pamazām sākas izšķirošās izslēgšanas spēles, kurās labas iespējas pacīnīties par medaļām ir arī Liepājas jaunajiem florbolistiem. Kā pirmie savas spēles aizvadīs U18 vecuma jaunieši, kuriem piektdienas vakarā gaidāma pirmā ceturtdaļfināla spēle ar spēcīgo “Lielvārdes” komandu. Uzvaras gadījumā komanda spers platu soli pretim pusfinālam, taču zaudējuma gadījumā noteikti būs jāizcīna uzvara atbildes spēlē Lielvārdē. Šī pāra uzvarētāji turpinās cīņu par medaļām, bet zaudējuma gadījumā sezona “Kuršiem” būs beigusies.

Savukārt sestdien tiks aizvadītas izslēgšanas spēles U10 un U16 vecuma jauniešiem. U10 vecuma grupā norisināsies sabraukums, kurā vēl bez liepājniekiem startēs piecas citas komandas - "Inčukalns-Coyote", "Ķekavas Bulldogs", "FS Masters/Ulbroka", "Rīgas Lauvas" un “Valmiera”. Spēles U10 jauniešiem sāksies 10:00 un plānots, ka tās noslēgsies ap plkst.18:00.

Uzreiz pēc gados jaunāko florbolistu spēlēm laukumā dosies U16 vecuma jaunieši – FK “Kurši U16” un “Valmieras BSS”, kuriem norisināsies atbildes astotdaļfināla cīņas. Pirmajā mačā Valmierā nedaudz pārāki bija mājinieki (6:7), līdz ar to, atkāpšanās ceļa liepājniekiem vairs nav un lai turpinātu cīņu par ceturtdaļfinālu, “Kuršiem” būs jāizcīna uzvara. Spēles sākums plkst.18:00.

Sacensību kalendārs (4.aprīlis):

LaiksSpēle
18:30FK “Kurši U18” – “Lielvārde”

Sacensību kalendārs (5.aprīlis):

LaiksSpēle
10:00FK "Kurši U10" - "Inčukalns-Coyote"
10:50"Ķekavas Bulldogs" - "FS Masters/Ulbroka"
11:40"Rīgas Lauvas" - "Inčukalns/Coyote"
12:30FK "Kurši U10" - "Valmiera"
13:20"Rīgas Lauvas" - "FS Masters/Ulbroka"
14:10"Ķekavas Bulldogs" - "Inčukalns/Coyote"
15:00"Rīgas Lauvas" - "Valmiera"
15:50FK "Kurši U10" - "FS Masters/Ulbroka"
16:40"Ķekavas Bulldogs" - "Valmiera"
18:00FK “Kurši U16” – “Valmieras BSS”

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.