Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Bauskā pie panākuma tiek Rēzeknes "Blāzma"

Bauskā pie panākuma tiek Rēzeknes "Blāzma"
Labu spēli "Blāzmas" rindās nodemonstrēja komandas veterāns Andrejs Cvetkovs
Foto: Kristīne Vaksa

Svarīgu uzvaru izcīnījuši Rēzeknes "Blāzmas" florbolisti, kas viesos principiālā spēlē ar rezultātu 8:6 apspēlēja "Uzvara/Lauks" florbolistus no Bauskas, Latvijas virslīgas čempionāta turnīra tabulā nostiprinoties septītajā pozīcijā.

Spēles sākumā nevienai no komandām neizdevās atzīmēties ar vārtu guvumiem. Tas arī diezgan loģiski, jo abām komandām spēle bija ļoti svarīga, lai noskaidrotu, kurai no komandām vēl paliks izredzes uz sesto vietu regulārajā čempionātā. Pirmie priecāties varēja mājinieki, kurus astotajā minūtē vadībā izvirzīja Rihards Krūmiņš. Viesiem izlīdzinājumu panāca Pāvels Semjonovs, taču līdz pārtraukuma Krūmiņš bija sekmīgs vēl vienu reizi – 2:1.

Laukuma saimniekiem neizdevās spēles otrā trešdaļa. Sākumā viņi neizmantoja viena cilvēka pārsvaru, bet pēc tam Andrejs Cvetkovs panāca līdzsvaru. Vēl pēc pāris minūtēm Cvetkovs nodemonstrēja kā jārealizē skaitliskas vairākums, pirmo reizi šajā mačā vadībā izvirzot viesus. Līdz pārtraukumam Maksims Terehovs nostiprināja viesu pārsvaru, gūstot ceturtos vārtus „Blāzmas” labā – 4:2.

Trešajā trešdaļā viesi turpināja kontrolēt mača gaitu, pēc Romana Družiņinska un Igora Kalnača gūtajiem vārtiem panākot jau 6:2. Lai gan mājinieki divreiz realizējot skaitlisko vairākumu, pievilka līdz mīnus divi, spēles izskaņā komandas apmainījās ar pāris precīziem raidījumiem, taču tas netraucēja „Blāzmai” svinēt tik ļoti svarīgo uzvaru ar rezultātu 8:6.

Pēc ilgāka pārtraukuma par „Blāzmas” rezultatīvāko spēlētāju kļuvis kāds no latviešiem. Gūstot divus vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli tas bija Andrejs Cvetkovs. Krievu leģionāru pienesums šoreiz izrādījās mazāks, taču ar to bija pietiekami, lai izcīnītu uzvaru.

Latvijas vīriešu virslīgas čempionāts florbolā
"Uzvara/Lauks" - "Blāzma" 6:8 (2:1, 0:3, 4:4)


Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv>


, 2008-03-04 18:11, pirms 16 gadiem
Reecigs komentars pie bildes.Cvetkovs-veterans!29 gadi un veterans?!Var jau būt,ka autoram ir 13...ta,jā.
, 2008-03-07 00:40, pirms 16 gadiem
he, tad kas ir Skudrītis un Malkavs vecākais tādā gadījumā??? labs joks
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.