Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ulbrokas/FS Masters" un "Ķekavas Bulldogs" spēle - tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ulbrokas/FS Masters" un "Ķekavas Bulldogs" spēle - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem nūjas krustos divas Pierīgas komandas - "Ulbrokas/FS Masters" un "Ķekavas Bulldogs". Maču interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Viena spēle arī sieviešu līgā – LiepU uzņems "Ķekavas Bulldogs" florbolistes.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" - "Ķekavas Bulldogs" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (6.) astoņās spēlēs svinējusi piecas uzvaras, tiekot pie 13 punktiem. Jāuzsver, ka ulbrokieši ir vienīgie, kuri šosezon spējuši uzvarēt čempionāta līderi "Lielvārdi" (5:4 pēcspēles metienos), bet iepriekšējā mačā savā laukumā viņi ar 5:2 sarūgtināja pašreizējo čempioni un vicelīderi "Lekringu" (Cēsis). Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls, kuram tagad 16 (12+4) punkti, bet viņu gandrīz jau panācis ulbrokiešu šīs sezonas jaunieguvums Toms Niedre, kurš savācis 15 (9+6) punktus. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.76% atvairītu metienu ir otrais labākais līgā.
"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi astoņus mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau četri zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi viesos tikai ar 4:5 piekāpās "Bauskai". Rezultatīvākais komandā ar 12 (7+5) punktiem ir Matīss Jansons, Oskaram Repkem 10 (7+3) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 12:00 LiepU – "Ķekavas Bulldogs" (Liepājas OC)

LiepU (6.) florbolistes čempionāta piecās spēlēs izcīnījušas tikai vienu uzvaru, bet tā bija tieši pār šīsdienas pretiniecēm – ķekavietes viņu laukumā tika pārspētas ar 5:4. Vakar Liepājas komanda savā laukumā uzņēma turnīra līderi "Ķekavu", kam samērā sīvā cīņā piekāpās ar 2:5. LiepU rezultatīvākā spēlētāja ar 6 (5+1) punktiem ir Kate Gārde.
"Ķekavas Bulldogs" (4.) aizvadījusi septiņus mačus, izcīnot divas uzvaras un sešus punktus, bet šobrīd ķekavietēm divi zaudējumi pēc kārtas. Vakar savā laukumā "Ķekavas Bulldogs" ar 4:6 piekāpās čempionei "Rubenei" (Kocēni). Rezultatīvākās Ķekavas komandā un visā līgā ir divas buldodzes - pa 14 punktiem guvušas Līga Vancāne un Inga Ametere.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...