Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Aicina uz treniņu kopā ar pasaules skrituļslidošanas čempioniem

Aicina uz treniņu kopā ar pasaules skrituļslidošanas čempioniem
Publicitātes foto

Iesildoties Jūrmalas Skrituļslidošanas festivālam 2. augustā, organizatori aicina ikvienu interesentu uz treniņiem kopā ar pasaules skrituļslidošanas čempioniem. Atklātais treniņš norisināsies plkst.12.00 Dzintaru Mežaparkā, un tajā bez maksas var piedalīties gan ikviens sporta profesionālis, gan skrituļošanas entuziasts.

Jūrmalas Skrituļslidošanas festivālā būs pieejamas trīs distances: 42km “Turkish Airlines” Sporta distance nopietnam izaicinājumam, 14.5km Tautas distance skrituļošanas entuziastiem un 4.5km Ģimenes aktīvai svētdienas atpūtai, turpretī mazākie skrituļslidošanas piekritēji līdz 12 gadu vecumam varēs sacensties LEGO bērnu distancēs (500-1000m) atbilstoši savai vecuma grupai.

Gada iespaidīgākajā skrituļslidošanas notikumā piedalīsies vairāki augsta līmeņa skrituļslidotāji no vienas no spēcīgākajām komandām pasaulē - Powerslide Matter World. Sporta distancē sacentīsies seškārtējs pasaules čempions Pīters Maikls (Peter Michael), Eiropas čempions Fēlikss Rihnens (Felix Rijhnen), 2012. gada Eiropas čempions beļģis Ferre Spruijts (Ferre Spruyt), Eiropas čempione Katrīna Rumpus (Katharina Rumpus) un Letīcija Šimeka (Laethisia Schimek), kura 2014. gada Eiropas čempionātā izcīnīja vairākas medaļas. Sacensībās piedalīsies arī spēcīgi braucēji no Polijas un Igaunijas, kā arī pagājušā gada Latvijas čempions maratona distancē Reinis Znotiņš, Lauris Bitenieks, Roberts Pundurs, Ansis Eljašāns, Ronalds Cinks, kuri pārstāv Powerslide-Laimīte komandu.

Reģistrēties Jūrmalas Skrituļslidošanas festivālam var elektroniski mājas lapā Baltijas Maratoni - masu sporta pasākumu..., kā arī visos sporta preču “Fans” veikalos, kā arī skrituļslidu veikalā “Taktika.lv” līdz 29. jūlijam. Dalības maksa “Turkish Airlines” Sporta distancei ir 10 eiro, “Taktika.lv” Tautas distancei 7 eiro, bet Ģimenes distancei 5 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam, reģistrējoties mājas lapā līdz 29. jūlijam, dalība LEGO bērnu distancēs ir bezmaksas. Festivālam iespējams reģistrēties arī uz vietas sacensību dienā par paaugstinātu dalības maksu. Dalības maksā iekļauta profesionāli sagatavota trase ar atveldzēšanās punktiem, dalībnieku numuri, ēdināšana pēc finiša, pēc nepieciešamības medicīniskā palīdzība un tehniskais serviss, kā arī piemiņas veltes un balviņas no pasākuma atbalstītājiem visiem dalībniekiem.

Informāciju sagatavoja:
Līva Pērkone
Baltijasmaratoni.lv sabiedrisko attiecību konsultante


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.