Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Monsterparks" norisināsies sezonas atklāšanas sacensības

7. un 8. Maijā skeitparkā ”Monsterparks” norisināsies lielākās sezonas atklāšanas sacensības skeitparku sporta veidiem „SPRING KICKOFF”. Sacensību ietvaros tiks paziņots, pirmais jaunā ‘’Monsterparka” stipendiāta laureāts.

„Monsterparks” ir kļuvis par novērtētu un iemīļotu treniņu vietu daudziem skeitparku sporta veidu jaunajiem talantiem. Parka kvalitāti un konstrukciju daudzveidību ir augsti novērtējuši kā kaimiņvalstu braucēji, tā arī citu Eiropas valstu sportisti. Parks ir veidots un nodrošināts ar visu vajadzīgo tā, lai iesācēji un pieredzējuši sportisti, varētu pilnveidot savas prasmes, droši un kvalitatīvi.

Plānots, ka „Spring Kickoff” pasākumā piedalīsies līdz 300 dalībnieku no Latvijas un citām Baltijas valstīm. Iekštelpu skeitparkā savu meistarību rādīs BMX frīstaila, scooter frīstaila, skeitborda un ekstrēmās skrituļslidošanas braucēji - iesācēju, amatieru un meistaru grupās. Pie skeitparka esošajā minidromā uz ātrumu sacentīsies longbordisti un fiksēto velosipēdu braucēji.

Sacensību ietvaros tiks paziņots “Monsterparka” jaunizveidotā stipendiāta pirmais laureāts. Šī stipendiāta mērķis ir atbalstīt un pilnveidot, prasmīgākos un talantīgākos jaunos braucējus, kas ar savu personību un attieksmi ir spējīgi pozitīvi ietekmēt apkārtējos. Stipendiāta iespējamību nodrošina –“BTA” apdrošināšana, “VANS”, “Rīgas Skeitborda Skola”, skrituļslidošanas skola“STRAUME” un protams “Monsterparks”.

Uzvarētāji iegūs balvas no sacensību atbalstītājiem: BTA, VANS,Monster Energy, Parbmx, Boards.lv, Taktika.lv, Hedonskate, Playground Festival, LOKAL HOUSE, Lion, LULU pica, LGK, Rāmkalni, GetOut, 333 Veikparks, AERODIUM, TRU FIX KRU, Rīgas Skeitborda skola un STRAUME.

Abu dienu garumā skatītājus un braucējus iepriecinās arī citas aktivitātes. Aktivitāšu skaitā būs LGK ekstrēmās šūpoles, kur tiks izspēlēta iespēja lēkt ar gumiju, Playground festivāla atrakcijas kā „Balance Board Jenga”, kurā būs iespējams laimēt biļetes uz festivālu, kā arī pārsteigumi no pasākuma organizatoriem.

Latvijas lielākais iekštelpu skeitparks „Monsterparks” tika atklāts 2010.gadā un sešu gadu laikā pie sevis uzņēmis neskaitāmas gan Latvijas, gan plašāka mēroga sacensības. Skeitparks devis iespēju tūkstošiem jauniešu attīstīt savus sportiskos hobijus visa gada garumā.

Pasākums norisināsies ar MonsterEnergy, GhettoGames, “Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta”, draugiem.lv, apdrošināšanas „BTA” un “LIVE RIGA” atbalstu.

Vairāk info: facebook.com www.draugiem.lv/monsterparks, Monsterparks / Skeitparks

Informāciju sagatavoja
Dāvis Nesenbergs


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.