Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Busas

2011 Austrumeiropas “Ultimate Woodsball” turnīra sērija

2011 Austrumeiropas “Ultimate Woodsball” turnīra sērija
www.busas.lv

UWL – Woodsball leagueLīdz ar taktiskā sporta veida popularitātes palielināšos, Maskavā 24. – 25 decembrī, 2010. g. tika sasaukta peintbola parku un klubu kopsapulce, kurā pieņēma lēmumu par Austrumeiropas taktiskās līgas (World series of UWL) izveides, kas balstīta uz UWL noteikumiem, kuri tiek fiksēti pasaules „Ultimate Woodsball” reitingā. (Info: RU)

Spēļu grafiks:

23,04 – Maskava (PC Top Gun)
07.05 – Rīga (peintbola parks Jugland, organizē LPK kopā ar PK „Bušas”
21,05 – Dnepropetrovsk (norises vieta tiks paziņota)
19,06 – Maskava (PC pilsēta)
02.07 – Viļņa (PC Triada)
02.07 – Cherkassy (norises vieta tiks paziņota)
07,08 – Kronstadt (Fort HRC)
20,08 – N. Novgorodas (Nizhny Novgorod, centrs)
20,08 – Igaunija (norises vieta tiks paziņota)
03,09 – Harkova (norises vieta tiks paziņota)

Spēles formāts:

Spēles teritorija, kas pārsniedz 1 Ha, komandā piedalās līdz pat 10 spēlētājiem. Laukumā atrodas 5 bāzes, divas mājas bāzes, divas neitrālas, viena centra bāze. Vienlaicīgi spēlē divas komandas, katra pret katru, spēles laiks 30 min. Spēles mērķis – ieņemt pēc iespējas vairāk bāzes, noturēt maksimāli ilgi. Drīkst izmantot pirotehniku, speciālus lādiņus, radio sakarus.

Dalības maksa Rietumeiropā no komandas ir 800 $, individuāli 80 $, taču attiecīgi Austrumeiropā šī dalības maksa ir daudz zemāka – 300 $ un 30 $. Dalībnieks saņem iesēju spēlēt „World Ultimate Woodsball” turnīrā, kā arī Austrumeiropas „Woodsball UWL” spēlētāja karti ar spēlētāja datiem, ar kuru spēlētājam būs iespēja saņemt atlaides gan peintbola spēlēs, gan atlaides peintbola ekipējumam un citām ar peintbolu saistītām lietām pie organizatoriem.

Apbalvojumi un reitinga klasifikācija:

Komanda saņem punktu kopsummu pēc dalības UWL organizētajā posmā un finālam tiek izvirzītas labākās komandas (skaits, atkarīgs no dalībnieku skaita). Pasaules rangā tiek ņemti vērā komandas 4 labākie turnīra rezultāti. Vērā tiek ņemti valsts un reģionālie UWL turnīri. Organizatori pasniedz komandām speciālus UWL medaļas, kas ir vienoti visā „World Ultimate Woodsball” līgā.

Spēļu organizatori nodrošina:

Spēles laukumu, kas atbilst UWL tehniskajiem noteikumiem, ieskaitot visus tehniskos, turnīram paredzēto inventāru. Nodrošināt ar ģērbtuves, dušas un citas sanitārās prasības.

Vismaz 4 zīmolu peintbola brenda bumbas, kuru cenu diapazons ir 25,5 LVL – 34 LVL;
Kā minimums 7 laukuma tiesnešus uz katru spēles laukuma;
Nelaimes gadījumu apdrošināšana katram dalībniekam.
Organizatori Krievijā: UWL (Ultimate Woodsball league), APG, Der Freischütz, PC Top Gun Paintball Nizhny Novgorod centrs. Koordinators UWL Austrumeiropā: N. Soboļevs

Detalizētāka informācija un priekšlaicīga reģistrēšanās UWL turnīram notiek pie valstu organizatoriem: “Latvijas peintbola klubs” un peintbola klubs „Bušas”.

Peintbola klubs Bušas

- Peintbols Rīgas Centrā -

Latvijas Peintbola Klubs - viss par un ap...

Jaunumi - CITY PAINTBALL

Tel: +371 2678 5 909 – Andris, info@busas.lv


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.