Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Video: Svētdien Mežaparkā "Ripo Rīga 2011"

Svētdien, 19. jūnijā Mežaparkā notiks sacensības, kuras rīko Latvijas Inline Hokeja Federācija sadarbībā ar sporta veidu pārstāvjiem. Sacensības norisināsies dažādu rollersportu disciplīnās, ka arī speciālās tautas sacensību trasēs "Ripo Rīga 2011". Sporta grupas sacentīsies - skrituļslidotāji, rolerslēpotāji, skeitbordisti, in-line slalomisti, style slalomisti, hokejisti, veicot sava sporta veida distances un turnīru izspēli. Savukārt tautas klasē orientēšanās ripojums, dažādos izpildījumos un sarežģītības pakapēs, orientēšanās Mežaparkā būs aptuveni 7 km garā trasē (distances atkarībā no vecuma grupas). Īpašās sacensības jaunajām māmiņām, invalīdiem, bērniem un senioriem, visi aicināti iesaistīties ģimenes un sporta dienā "Ripo Rīga 2011" ! Tautas grupās tiks noskaidrotas labākie uzņēmumu kolektīvi, draugu un skolu komandas. Īpašā stafete ģimenēm!
Ar sacensību nolikumiem var iepazīties pasākuma mājas lapā sadaļā - dokumenti ( riporiga.lv )


Pieteikšanās skrituļslidošanas svētkiem iespējama riporiga.lv mājas lapā, aizpildot reģistrācijas formu Dokumenti | Ripo Rīga un veicot dalības apmaksu, kā arī pasākuma dienā. Piesakoties sacensībām līdz 15. jūnijam, samaksa mazāka, nekā reģistrāciju veicot pasākuma dienā. Uzvarētāji tiks pie "Ripo Rīga 2011" kausiem, medaļām un īpašām balvām no pasākuma sponsoriem un atbalstītājiem. Ar detalizētu informāciju par sacensību programmu un dalības maksu var iepazīties mājas lapā internetā
Ripo Rīga

Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.