Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Skrituļslidotājs Nils Jansons izcīna otro vietu "Winterclash" sacensībās Nīderlandē

Skrituļslidotājs Nils Jansons izcīna otro vietu "Winterclash" sacensībās Nīderlandē
Nils Jansons
Publicitātes foto

Jūrmalnieks Nils Jansons pagājušās nedēļas nogalē izcīnīja 2.vietu prestižajās ekstrēmās skrituļslidošanas sacensībās „Winterclash”, kas norisinājās Nīderlandes pilsētā Eindhovenā.

Iespēju piedalīties „Winterclash” sacensību profesionāļu grupā starp pasaules labākajiem skrituļslidotājiem Nils Jansons ieguva 2011.gadā, izcīnot 3.vietu šo pašu sacensību amatieru grupā. Veiksmīgi startējot citās sacensībās Eiropā un Latvijā, uzvarot Zviedrijas atklāto čempionātu, Nils tika atzīts par labāko 2011.gada skrituļslidotāju „World Rolling Series” fanu balsojumā, kā arī žūrija viņu ierindoja 3.vietā gada reitingā.

Šo panākumu dēļ uz jauno jūrmalnieku tika liktas lielas cerības gan no latviešu atbalstītājiem, gan no industrijas pārstāvjiem. Izcīnot 2.vietu „Winterclash” sacensībās starp profesionālākajiem skrituļslidotājiem no visas pasaules, Nils ar lieliem soļiem ieiet šī sporta veida pasaules elitē. Nils ir priecīgs par paveikto un laimīgs, ka visi locekļi ir vietās pēc tik trakām sacensībām. Jūrmalnieks atzīst, ka ar nepacietību gaidīs sacensību video atskatus, lai redzētu, ko izpildīja konkurenti, jo pozitīvi haotiskajā sacensību atmosfērā pats visam nevarēja izsekot.

Nils Jansons būs pašmāju favorīts jūnija beigās plānotajā "Ghetto Games" starptautiskajā festivālā Ventspilī, kur mūsu labākie sportisti sacentīsies ar ārvalstu viesiem.

Mikus Ojers, Skeitparki.lv


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.