Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Lana Daniela

LMT Latvijas veikborda čempionāta 2. posma rezultāti

LMT Latvijas veikborda čempionāta otrais posms, kas notika 10. un 11. jūlijā Jūrmalā, ļauj prognozēt pavisam interesantu cīņu 14. augustā Rīgā, kad notiks noslēdzošais posms.

Visintriģējošākā būs cīņa starp pagājušā gada čempionu Jāni Sideru, kas uzvarēja nule kā notikušajā otrajā posmā un Staņislavu Korotkovu, kas bija pārāks šī gada pirmajā posmā.

LMT Latvijas veikborda čempionātā par čempionu tituliem sacenšas dalībnieki sešās grupās - juniori līdz 14 gadiem (atsevišķas grupas meitenēm un zēniem), juniori līdz 18 gadiem (arī divas grupas), kā arī sieviešu un vīriešu meistaru grupā. Kopumā šosezon būs trīs LMT Latvijas čempionāta posmi un starptautiskais veikborda šovs „Riga Wakeboard Cup‘09”, kas pulcēs pazīstamus pasaules braucējus un skatītajiem nodrošinās lielisku šovu.

LMT Latvijas veikborda čempionāta otrā posma rezultāti:
Juniori meitenes (līdz 14 gadu vecumam)
1. Patrīcija Anna Alsiņa
2. Elizabete Koliente Alsiņa
3. Nikola Jurkeviča

Juniori zēni (līdz 14 gadu vecumam)
1. Kristaps Jānis Beinerts
2. Artūrs Krūze

Juniori meitenes (līdz 18 gadu vecumam)
1. Lauma Ildena
2. Maija Kučinska
3. Elīna Štēbele

Juniori zēni (līdz 18 gadu vecumam)
1. Didzis Gailītis
2. Miķelis Apinis
3. Ritvars Pinka
4. Ralfs Šantars
5. Kaspars Klibiķis
6. Kārlis Krūze

Sievietes
1. Katrīna Krūze
2. Kristīne Potapoviča
3. Inese Krūze
4. Dzintra Krūze
5. Liene Gaigala

Vīrieši
1. Jānis Siders
2. Vadims Makars
3. Staņislavs Korotkovs
4. Mārtiņš Janevics
5. Jurģis Kmins
6. Oskars Krūze
5. Vadims Makars
6. Mārtiņš Janevics
7. Dāvis Lazdiņš
8. Matīss Purklāvs
9. Atis Bogomozovs
10. Jānis Alberts
11. Rūdolfs Gulbis

LMT Latvijas Veikborda Čempionāts

20.jūnijs - Ādaži

11. jūlijs - Jūrmala

14. augusts – Rīga


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.