Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Uzvaras parkā notiek "Riga Extreme"

Šajā nedēļas nogalē Rīgā, Uzvaras parkā notiks sporta veidu festivāls – ‘’Riga Extreme 2011’’. Pasākuma programmu sestdien pulkstens 11:00 atklās skeitborda slaloma sacensības, 14:00 skeitbordisti sacentīsies ‘’Game of skate’’ disciplīnā, savukārt ap 15:30 skrituļslidotāji aizvadīs augstlēkšanas sacensības.

Svētdien jau no 12:00 visi bērni un jaunieši aicināti piedalīties riteņbraukšanas un velorollinga sacensībās (bez dalības maksas) – šīs sacensības notiks dažādās vecuma grupās un velosipēdu klasēs.

Tāpat abas dienas ikvienam interesentam būs iespēja izmēģināt vēl samērā jauno sporta veidu – kīkingu! Kīkings ir objektīvi novērtējams sporta veids, un katrs interesents var pats izvērtēt, ar cik lielu kārts garumu tas spēj griezties ap šūpoļu asi. Sacensībās uzvar tas dalībnieks, kas ar lielāko kīkinga šūpoļu kārts garumu, pārvarot gravitācijas spēku, ar savu ķermeni iekustina šūpoles tā, lai ar tām varētu veikt 360 grādu apli ap šūpoļu asi.

Paralēli izmēģinājumiem, arī kīkingā notiks sacensības – sestdien no 11:00 sacentīsies jaunieši un jaunietes vecumā līdz 16 gadiem, savukārt svētdien visi vecākie dalībnieki – gan sievietes, gan vīrieši.

Sacensības kīkingā bez dalības maksas.


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.