Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

ASV kompānija laiž klajā skrituļslidas ar Nila Jansona vārdu

ASV kompānija laiž klajā skrituļslidas ar Nila Jansona vārdu
Nils Jansons ar jaunajām skrituļslidām
Publicitātes foto

Šo sestdien, 9.maijā Baltijā lielākajā iekštelpu skeitparkā „Monsterparks” tiks prezentētas jau otrās ASV kompānijas „Remz” ražotās skrituļslidas ar latvieša Nila Jansona vārdu.

Pirms gada piedzīvojām vēsturisku notikumu, kad viena no vadošajām ekstrēmo skrituļslidu kompānijām „Remz” laida tirgū jūrmalnieka Nila Jansona Pro modeļa skrituļslidas, kuru dizains tapa sadarbībā ar pašu sportistu un pašmāju dizaineri Jāni Zālīti. Pagājušo gadu Nils aktīvi pavadīja ceļojumos un video filmēšanās, lai popularizētu savas slidas. Nils uzvarēja vadošās sacensības Meksikā, Barselonā, paviesojās Berlīnē, Teksasā un daudzās citās pasaules valstīs, kā arī augustā pulcēja labākos skrituļslidotājus no 12 valstīm uz gadskārtējām „Nils Jansons Invitational” sacensībām Ventspilī. Viens no interesantākajiem piedzīvojumiem pagājušovasar bija kopā ar citiem ekstrēmo sporta veidu pārstāvjiem apceļot Latgali un uzņemt dokumentālo filmu „Pazust Latgalē”.

Nils par jaunajām slidām un šī gada plāniem: „Aizvadītā gada nogalē guvu nopietnāku traumu, taču šobrīd jūtos atguvis formu, jo kopš nostāšanās uz kājām aktīvi trenējos sporta zālē un skrienu krosus. Sākot no jūnija došos vairākās tūrēs pa Eiropu. Jau šobrīd plānots viesoties Polijā, Čehijā, Itālijā, Spānijā, Dānijā, Lielbritānijā, Zviedrijā un citviet. Latvijā noteikti būšu sastopams jūlijā „Playground” festivālā un augustā „Ghetto Games festivālā Ventspilī”. Pavisam nesen arī kompānija „BHC” izlaida jaunas riepiņas ar manu vārdu un Jāņa Zālīša dizainu. Šobrīd vadu „Straume” skrituļslidu skolu un trenēju ap 40 jauno skrituļslidotāju no 7-16 gadiem. Turpināšu sadarbību arī ar poļu veikalu „Hedonskate.com” un skrituļslidu slieču ražotāju „Ground Control”. Viens no šī gada mērķiem ir noslēgt līgumu ar kādu globālu sadarbības partneri, jo šobrīd jūtu, ka esmu spēka gados un savā vislabākajā formā. Bez šaubām esmu gandarīts par pagājušo slidu veiksmi un sadarbības turpināšanu ar „Remz”. Milzīgs paldies manai ģimenei un visiem draugiem, kuri mani atbalsta un vienmēr ir atbalstījuši”.

Kompānijas „Remz” dibinātājs Kato Mateu: „Sadarboties ar Nilu Jansonu ir aizraujoši. Viņš ir motivēts, viņš iedvesmo citus un viņš labprāt iesaistās produkta dizaina veidošanas un reklamēšanas procesā ar lieliskām idejām un koncepcijām”.

Monsterparkā šo sestdien „Party Jam Session” jau no pulkstens 16:00 varēs klātienē apskatīt jaunās skrituļslidas, satikties ar Nilu Jansonu un viņa „Remz” komandas biedriem: Jo Zenk no Vācijas, Tomek Przybylik no Polijas un Evert Lubja no Igaunijas.

Skrituļslidas jau maijā varēs iegādāties lielākajos skrituļslidu interneta veikalos visā pasaulē un „Taktika.lv” specializētajā skrituļslidu veikalā.

Informāciju sagatavoja Mikus Ojers


, 2015-05-06 20:17, pirms 9 gadiem
kāda cena?
būtu labi ja būtu modelis grants ceļiem, Latvijā tādi ir lielākais vairums
, 2015-05-06 20:53, pirms 9 gadiem
Pieprasām modeli grands ceļiem, un bruģim ... Nē nu kur tā var izfantazēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.