Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Autors: Busas

Latvijas Skolēnu peintbola turnīrs 2012 (LSPT)

Latvijas Skolēnu peintbola turnīrs 2012 (LSPT)
Latvijas skolēnu peintbola turnīrs

2011. g. LSPT piedalījās 16. komandas no visas Latvijas, kā: Liepāja, Ventspils, Rīga, Jelgava, Sigulda u.c. Līdz ar ko turnīrs kļuva daudz interesantāks, jo bija iespēja satikt skolēnus ari no tālākām Latvijas pilsētām. Pagājušo gadu piedalījās:

Pavasaris vairs nav aiz kalniem un tuvojas aktīvākā peintbola sezona. Pavasarī mostas ne tikai dzīvā daba, bet arī mēs visi pārējie. Garie ziemas vakari, sniegotie ziemas mēneši ir likuši saskumt pēc pavasarīgā, siltā laiciņa, kad varam daudz vairāk laika pavadīt ārpus mājām. Un līdz ar šo pavasari, kā jau katru gadu pēc kārtas tuvojas arī Latvijas Skolēnu peintbola turnīrs 2012/g/. Tieši tā ! :) Skolēnu turnīrs ar katru gadu gūst daudz lielāku rezonanci un aptver skolas visā Latvijā, kas ir ari šī turnīra mērķis.
2011. g. LSPT piedalījās 16. komandas no visas Latvijas, kā: Liepāja, Ventspils, Rīga, Jelgava, Sigulda u.c. Līdz ar ko turnīrs kļuva daudz interesantāks, jo bija iespēja satikt skolēnus ari no tālākām Latvijas pilsētām. Pagājušo gadu piedalījās:
1. Rīgas 1. Ģimnāzija (WTF), 2. Rīgas tirdzniecības tehnikums (Morfijs), 3. Rīgas 40., vdsk. (Ganjawars stalkeri), 4. Rīgas kultūras vdsk. (Tava nāve), 5. RBV (RBV), 6. VVBIVS (DEAF POWER), 7. Siguldas vdsk (Jar Jar), 8. Ezersalas spec. vdsk (Spečuki), 9. Liepājas VDSK (2. kom) un Baložu Skola (2. Kom ),10. Rīgas 94. vdsk (Latvijas patrioti), 11. Smiltenes ģimnāzija (2 kom. ), 12. Natāliju draudziņa ģimnāzija (zivs), 13. Rīgas amatniecības vdsk (čiuļi Pipši)
2011. gada bildes skatīt šeit: Video skatīt šeit:
Līdz ar to, ka 2011. g. bija bagāts ar komandām, mēs ceram, ka šogad tradīcijas turpināsies un pasākums atkal progresīvi attīstīsies un būs tik pat interesants un aizraujošs, kā pagājušo gadu. Ja arī Tava skola ir gatava piedalīties un aizstāvēt savas skolas godu LSPT, tad jau tagad sāc organizēt savu komandu. Ja kādu nedaudz baida vārds "turnīrs", kur varētu piedalīties profesionāļi un spēlētāji ar lielu bagātīgu pieredzi, tad Jūs kļūdāties. Katru gadu piedalās skolēni, kas pirmo reizi spēlējuši peintbolu. Viss turnīra noslēpums ir komandā!! Ja spēlētāji spēj disciplinēti izpildīt misijas plānu, izvērtēt pretinieka spējas un prātīgi, mērķtiecīgi sasniegt rezultātu, tad panākumi būs garantēti. Tad kas Tev kā skolniekam ir jādara? Tev būtu nepieciešams izveidot komandu, 5 spēlētāju sastāvā, izveidot nosaukumu, iepazīties ar mūsu mājas lapā pieejamajiem noteikumiem, sazināties ar skolas vadību, kas varētu arī finansiāli atbalstīt komandas dalību turnīrā un pieteikt dalību noteiktajā kārtībā. :) Informācija par pieteikšanos, turnīra gaitu un rekvizītiem tiks vēl publicēta. Sīkāku informāciju varat aplūkot zemāk redzamajos rekvizītos. Atgādinām, ka skolu komandas pieteikšana jāveic laicīgi un pieteikšanas pēdējais datums ir 12. Aprīlis, turnīra sākums 14.04.2012
Pasākuma rekvizīti:
• Var piedalīties visas Latvijas skolas no 5-12 klasei;
• Komandā 5 spēlētāji + rezerves spēlētājs (nav obligāti);
• Lai pieteiktu komandu nepieciešams priekšlaicīgi rezervēt skolas komandu – līdz 12.04.2012;
• Patstāvīgi sekot līdzi - Peintbols - Atpūta -Pirts - izvietotajai informācijai;
• Obligāti iepazīties ar zemāk redzamajiem LSPT normatīvajiem noteikumiem;
• Papildus informācija: info@busas.lv vai +371 26785909;
• Reģistrācija 14.04.2012, reģistrācija 09.30 – 10.00;
• Turnīrs notiek PK „Bušas”, Saulkrastu nov., mājas Bušas. A1 un P6 krustojums;
• Transporti – vilciens, autobuss, auto. Sīkāks info mājas lapā.

LSPT 2012 gadā 14 aprīlī-Normatīvs skolām
Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai mūsu mājas lapā ;)


Artūrs Bogdanovičs. Publicitātes foto

Olimpiskās vienības skeitbordists Bogdanovičs aizvadījis sacensību sezonu

Septembra beigās aktīvo sacensību un ceļojumu sezonu Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā noslēdza skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, kurš savu slavu vietējās un nu jau arī starptautiskajās aprindās kā skeitbordists un fotogrāfs izpelnījies zem pseidonīma “Mr.Boga”, informē portāls balticevents.info.
Edgars Grāvītis. Foto: Ninajelencphoto

Grāvītis un Plaudis U23 un jauniešu PČ pārvar kvalifikācijas sacensības

LETA. Latvijas smaiļotājs Edgars Grāvītis sestdien Krakovā pasaules U23 čempionātā airēšanas slalomā pārvarēja kvalifikāciju smaiļošanas slaloma krosā, bet junioru konkurencē tas pa spēkam bija Mārtiņam Plaudim.
Artūrs Bogdanovičs. Foto: No personīgā arhīva

Latviešu skeitbordists Bogdanovičs uzsācis ceļu pretim 2024. gada Parīzes OS

Jūlija sākumā no savas pirmās starptautisko sacensību tūres atgriezās viens no aktīvākajiem Latvijas skeitbordistiem – Latvijas Olimpiskās vienības sportists un Boards.lv komandas braucējs Artūrs Bogdanovičs (starptautiskajās skeitborda aprindās pazīstams kā Mr.Boga). Kopš maija mēneša Artūram izdevies paviesoties jau sešās Eiropas valstīs, kur viņš veiksmīgi startēja vairākās pasaules līmeņa sacensībās, paralēli aktīvi trenējoties un brīvajā laikā arī iemūžinot piedzīvoto fotogrāfijās. Šajā tūrē noslēdzošās bija sezonas pirmās Olimpiskās kvalifikācijas sacensības Romā – Street Skateboarding Rome.