Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Latvijas esportists broky iekļauts sezonas pirmās puses simboliskajā izlasē

Latvijas esportists broky iekļauts sezonas pirmās puses simboliskajā izlasē
broky. Foto: FaZe Clan

Latvijas jaunais esportists Helvijs broky Saukants izpelnījies vietu 2020. gada pirmās puses simboliskajā CS:GO izlasē, kas ir viņa līdz šim augstākais individuālais apbalvojums karjerā.

broky 2020. gada pirmajā pusē palīdzēja „FaZe Clan” komandai nostabilizēties pasaules ranga desmitniekā, kā arī uz laiciņu pakāpties pat uz trešo vietu. Viņam kopā ar komandu izdevās izcīnīt uzvaru „BLAST Premier Spring series” turnīrā, kā arī ieņemt trešo vietu „ESL One: Road to Rio” Eiropas zonas turnīrā un prestižajā „DreamHack Masters Spring 2020” turnīrā.

broky, kurš esporta pasaulē slavenajai „FaZe” pievienojās pirms nepilna gada, sniegums atalgots datorspēles „Counter Strike:Global Offensive” oficiālajā esporta portālā HLTV, kas viņu iekļāvusi 2020. gada pirmās puses simboliskajā izlasē jeb simboliskajā pieciniekā.

Jāpiezīmē, ka HLTV simboliskajā izlasē iekļauti spēlētāji, kas pilda dažādas lomas savās komandās, un broky šajā izlasē iekļauts kā „Clutcher”, proti, kā spēlētājs, kurš vislabāk darbojas raundu izskaņā, kad palicis vienīgais aktīvais spēlētājs komandā. HLTV apkopotā statistika liecina, ka šajā pusgadā broky oficiālo turnīru spēlēs spējis 19 reizes uzvarēt situācijās, kad palicis viens pret diviem pretinieku komandas spēlētājiem.

Jāuzsver, ka labākie spēlētāji minētajās „Clutch” situācijās parasti ir pieredzējušie esportisti, kuri brīžos, kad skaidrs, ka visi skatieni pievērsti tieši viņam, spēj neapjukt un saglabāt aukstasinību, taču šoreiz kā labākais šajā pozīcijā ir nosaukts 19 gadus vecais latviešu spēlētājs.

Sezonas pirmās puses simboliskajā pieciniekā iekļauts arī broky komandas biedrs Nikola NiKo Kovāčs no Bosnijas, kurš izpelnījies vietu izlasē kā labākais raundu atklāšanā, proti, raundu pirmajās konfrontācijās.

Kā simboliskās izlases līderis nosaukts Ukrainas spēlētājs Oleksandrs s1mple Kostiļevs, kamēr labākais atbalsta spēlētājs simboliskajā izlasē iekļauts Iļja Perfecto Zaluckis no Krievijas. Viņi abi pārstāv „Natus Vincere” komandu. Savukārt simboliskās izlases snaipera lomu ieņem vācietis Florians syrsoN Riše, kurš spēlē Berlīnes komandā.

CS:GO esporta sezonā jūlijā ir nosacīts pārtraukums, un broky komandai nākamais lielais turnīrs paredzēts augusta vidū – no 18. līdz 30 augustam norisināsies „ESL One Cologne”, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ tiks izspēlēts tiešsaistē. Tajā piedalīsies 16 komandas, kuras cīnīsies par balvu fondu 325 tūkstošu dolāru apmērā.


, 2020-07-27 22:53, pirms 4 gadiem
Beidzot kādas labas zinas par broky saukantu!!!
Tā jau bija visi par vińu piemirsuši☹️
Foto: FIA Motorsport Games

Dāvis Bite izcīna iespēju pārstāvēt Latvijas komandu FIA "Motorsport Games"

Šogad Valensijā, Spānijā, norisināsies FIA "Motorsport Games". "Latvia Racing League" rīkoja Latvijas pārstāvja atlasi divās kārtās.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
1

Latviešu "play-off" mačā Ķīnā uzvar "FaZe", "broky" dominē un rāda brīnumus

Datorspēles CS2 "Masters" līmeņa turnīrā Čengdu, Ķīnā, ceturtdaļfinālā Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" ar 2:1 apspēlēja Mareka YEKINDAR Gaļinska "Liquid" komandu. "FaZe" līdz ar to turpina tēmēt uz savas sērijas "tikt līdz finālam visos CS2 turnīros" turpināšānu, kamēr "Liquid" šajā turnīrā parādīja daudz saturīgāku sniegumu nekā blāvi aizvadītajā ziemā.