Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Leģendārais broky komandas biedrs olofmeister uz nenoteiktu laiku pamet esportu

Agris Suveizda

Leģendārais broky komandas biedrs olofmeister uz nenoteiktu laiku pamet esportu
Ūlofs "olofmeister" Kajbjers. Foto: HLTV.org

Visu laiku titulētākais CS:GO spēlētājs Ūlofs Kajbjers jeb olofmeister paziņojis par karjeras pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku, lai atgūtu motivāciju nodarboties ar esportu.

"Esmu nolēmis paņemt pauzi no counter-strike. Pēdējā perioda laikā esmu jutis lielu nogurumu un to, ka zaudēju motivāciju, kas vajadzīga, lai nepieviltu pašam sevi, komandas biedrus un "FaZe" zīmolu. Joprojām mīlu šo spēli un skatuvi, bet man vajag atgūt motivāciju. Man ir nepieciešams laiks, lai atgūtos un padomātu par nākotni," sacīts 28 gadus vecā zviedra paziņojumā.

Ar 25 tituliem olofmeister ir sekmīgākais spēlētājs CS:GO vēsturē. Viņš ir uzvarējis divos "Major" turnīros un karjeras laikā prēmijās nopelnījis gandrīz 900 tūkstošus dolāru, tomēr iepriekšējo divu mēnešu laikā viņa sniegums bijis vājš, nopelnot tikai 0,90 reitingu. Zviedru esportists 2018. gadā jau paņēma pauzi karjerā, toreiz "FaZe Clan" atgriežoties pēc trim mēnešiem.

"FaZe Clan" komandā līdz ar to palikuši četri spēlētāji – norvēģis Hovars rain Nigors, bosnietis Nikola NiKo Kovāčs, brazīlietis Marselu coldzera Davids un latvietis Helvijs broky Saukants. Pagaidām nav zināms, vai "FaZe Clan" aizstās olofmeister, taču DBLTAP ziņo, ka komanda jau esot uzsākusi pārrunas ar 16 gadus veco lietuvieti Aurimu Bymas Pipiru par pārbaudes laiku.

No pirmdienas līdz trešdienai "FaZe Clan" aizvadīs grupu turnīra spēles "DreamHack Masters Spring 2020", bet no piektdienas līdz svētdienai piedalīsies labdarības turnīrā "Gamers Without Borders".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FaZeClan/status...
https://www.hltv.org/news/29691/olo...
https://www.hltv.org/news/29692/faz...

     [+] [-]

, 2020-05-24 14:07, pirms 4 gadiem
Sen bija laiks.

     [+] [-]

, 2020-05-24 15:38, pirms 4 gadiem
Cerams, ka atgriezīsies! Tomēr leģenda. Tagad broky varēs uzņemties vairāk iniciatīvas.

  -2 [+] [-]

, 2020-05-24 17:39, pirms 4 gadiem
Ļoti ceru, ka nav vairs ilgi jāgaida līdz tam brīdim, kad sportacentrā atkal būs iespējams lasīt par sporta notikumiem. Bet rakstus par leģendārajiem e-sporta e-atlētiem varēs lasīt žurnālā "Latvijas Nūģis".

  +1 [+] [-]

, 2020-05-24 18:43, pirms 4 gadiem
Slice rakstīja: Ļoti ceru, ka nav vairs ilgi jāgaida līdz tam brīdim, kad sportacentrā atkal būs iespējams lasīt par sporta notikumiem. Bet rakstus par leģendārajiem e-sporta e-atlētiem varēs lasīt žurnālā "Latvijas Nūģis".
Nūģis vai nē, bet ar kompīša dricelēšanu nopelnījis 900k prēmijās. Kas tāds tev tikai sapņos var rādīties.

     [+] [-]

, 2020-05-24 19:04, pirms 4 gadiem
Slice rakstīja: Ļoti ceru, ka nav vairs ilgi jāgaida līdz tam brīdim, kad sportacentrā atkal būs iespējams lasīt par sporta notikumiem. Bet rakstus par leģendārajiem e-sporta e-atlētiem varēs lasīt žurnālā "Latvijas Nūģis".
Nāksies samierināties ar faktu, ka esi kļuvis par vecu un ka nespēj izsekot tendencēm. Esports nekad nebūs sports manās acīs, un piekrītu, ka sportacentra entuziasms par to ir diskutējams. Bet tomēr esporta popularitāte strauji pieaug un vēlāk, kad esportam būs sava fanu bāze, tad visdrīzāk varēs uztaisīt atsevišķu sub-sadaļu, lai esporta ziņas nemaisās tiem, kam sirsniņā lielā sāpe par šo.

     [+] [-]

, 2020-05-24 19:08, pirms 4 gadiem
Ak nè! Vél tik jauns!.... Nonovértéjams zaudéjums lielajam sportam...

     [+] [-]

, 2020-05-24 19:27, pirms 4 gadiem
blu3 rakstīja: Nāksies samierināties ar faktu, ka esi kļuvis par vecu un ka nespēj izsekot tendencēm. Esports nekad nebūs sports manās acīs, un piekrītu, ka sportacentra entuziasms par to ir diskutējams. Bet tomēr esporta popularitāte strauji pieaug un vēlāk, kad esportam būs sava fanu bāze, tad visdrīzāk varēs uztaisīt atsevišķu sub-sadaļu, lai esporta ziņas nemaisās tiem, kam sirsniņā lielā sāpe par šo.
Es nesaprotu ko tā visi cepjās, šeit jau raksta tikai saistībā ar latviešiem un to komandām, es saprastu ja tiešām ceptu rakstus par visiem turnīriem, spēlēm un dažādām disciplīnām.