Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky kopā ar pasaules labākajām komandām piedalīsies vērienīgā labdarības turnīrā

Rolands Eliņš

broky kopā ar pasaules labākajām komandām piedalīsies vērienīgā labdarības turnīrā
"Broky" (pa labi) ar komandas biedriem. Foto: HLTV

Esporta labdarības turnīru sērijā „Gamers Without Borders” nosaukta nākamā spēle – tā būs „Counter Strike: Global Offensive”, un sešu īpaši uzaicināto komandu lokā ir arī „FaZe Clan” ar Latvijas esportistu broky sastāvā. Turnīrā tiks izspēlēts balvu fonds divu miljonu dolāru vērtībā, kas tiks ziedoti cīņai ar koronavīrusa pandēmiju.

„Gamers Without Borders” turnīrs CS:GO spēlē norisināsies maija beigās (29.-31. maijā), un tajā piedalīsies sešas komandas. Šajā turnīru sērijā jau izspēlētas četras sacensības citās datorspēlēs, kuras izpelnījušās plašu uzmanību pasaules medijos. „Gamers Without Borders” apņēmusies ar labdarības turnīriem apvienot esporta sabiedrību un kopā labdarības organizācijām ziedot desmit miljonus dolāru.

CS:GO turnīrā būs divu miljonu dolāru balvu fonds, un komandas varēs izvēlēties organizāciju, kurai ziedot savu prēmiju.

Uzaicināto komandu vidū ir četras no pasaules ranga pirmā piecinieka – Krievijas „Natus Vincere”, Zviedrijas „fnatic”, Francijas G2 un starptautiskā komanda „mousesports”. Liels iztrūkums gan šajā sarakstā ir pasaules ranga līdere „Astralis” no Dānijas. Šajā elitārajā kompānijā ir arī „FaZe Clan” (septītā vieta pasaules rangā) ar Latvijas esportistu Helviju broky Saukantu sastāvā, kā arī OG komanda (16. vieta pasaules rangā).

„Gamers Without Borders” organizēšanā piedalās ESL, viena no pasaules lielākajām neatkarīgajām esporta turnīru organizētājām, kamēr pati „Gamers Without Borders” organizācija ir veidota Saūda Arābijā, kas arī nodrošina apjomīgo balvu fondu, kas nonāks organizācijās, kas cīnās ar koronavīrusa pandēmiju.

     [+] [-]

, 2020-05-24 06:19, pirms 4 gadiem
Episka bilde!
Visi slavenie Faze komandas biedri, esporta ikonas- stāv pie ratiem un apbrīno jauno zvaigzni - broky saukantu!
💪🏻👍🏳️‍🌈🇱🇻

Latvija var!!!🏳️‍🌈🇱🇻
Malacis broky 🏳️‍🌈🇱🇻, malacis saukants🏳️‍🌈🇱🇻💪 🏻✌️🥇!!!

     [+] [-]

, 2020-05-24 08:29, pirms 4 gadiem
Žēl, protams, ka Astralis nepiedalās, tā būtu rozīnīte uz svētku tortes!
Rodas iespaids, ka neviens negrib pret viniem spēlēt, jo nevar vinnēt
Šīs pārējās blices gan spēkos daudzmaz līdzīgas