Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Sestdien sāksies astoņu nedēļu cīņa starp Baltijas eSporta komandām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sestdien sāksies astoņu nedēļu cīņa starp Baltijas eSporta komandām
Foto: Reuters/Scanpix

Baltijas eSporta Līgas otrā sezona beidzot ir klāt ar savu jaunāko disciplīnu PUBG, un tā gatava parādīt visiem Battle Royale spēļu žanra faniem, uz ko ir spējīgi Batijas talanti. Sākot no sestdienas, 18. augusta, labākās Baltijas PUBG komandas astoņu nedēļu garumā mērosies spēkiem cīņā par 2,5 tūkstošu eiro lielo balvu fondu.

Līgā piedalās 20 komandas, kuru sastāvos spēlē slaveni pasaules klases spēlētāji, kā arī vietējie talanti un strīmeri. Spēlētājs, kurš visvairāk izceļās uz citu spēlētāju fona, noteikti ir lietuviešu spēlētājs “Gaxy” no BESL komandas “LITEST”. Viņš bija ieguvis divas trešās vietas pirmajā pasaules čempionātā PUBG - PUBG Global Invitational, divās dažādās disciplīnās kā daļa no komandas “WTSG” sastāva. Viņa BESL komandas biedrs “xKriss” no Igaunijas arī paralēli spēlē pasaules klases komandā ar nosaukumu “Method”.

BESL izceļās arī ar vairākiem populāriem Baltijas strīmeriem, piemēram, lietuviešu zvaigznei “Sponsorius” no komandas “Lietuvos Ateitis” ir 40,000 sekotāji datorspēļu straumēšanas platformā Twitch. Latvieši arī var lepoties ar vairākiem populāriem pašmāju youtuberiem, kuri piedalās Baltijas eSporta Līgā, no kuriem visvairāk izeļās spēlētājs ar segvārdu “kntent” no komandas “MightyWolves”. Viņš ir ne tikai Latvijas lielākais PUBG strīmeris, bet arī pārstāv Latvijas komandu Auzom Nations Cup nacionālajā turnīrā kā komandas kapteinis.

Komandas katru nedēļu izspēlēs četras spēles, tādējādi visas līgas garumā tiks aizvadītas 32 aizraujošas PUBG spēles Erangel un Miramar kartēs. Sezonas beigās kopvērtējuma tabula noteiks uzvarētāju pēc iegūto punktu skaita sezonas laikā. Detalizētāku informāciju par turnīra formātu var atrast disciplīnas noteikumos.

Visas pirmās nedēļas spēles tiks aizvadītas sestdien:
18:00 - pirmā spēle (Erangel);
19:00 - otrā spēle (Miramar);
20:00 - trešā spēle (Erangel);
21:00 - ceturtā spēle (Miramar).

Nepalaid garām tiešraides no BESL Pro studijas Rīgā. Visām tiešraidēm var sekot līdzi BESL Pro Youtube kanālā, kur arī tiks novadītas Wolt izlozes ar iespēju laimēt 10 EUR Wolt kredītos katru dienu.

     [+] [-]

, 2018-08-17 15:53, pirms 6 gadiem
Murgs

     [+] [-]

, 2018-08-17 16:45, pirms 6 gadiem
2.5 tūkstoši? Nopietni? Kā šādu summu var nosaukt par balvu fondu (ja ņem vērā ka komandā ir kādi 5 cilvēki)

     [+] [-]

, 2018-08-17 18:12, pirms 6 gadiem
Eidzaa rakstīja: 2.5 tūkstoši? Nopietni? Kā šādu summu var nosaukt par balvu fondu (ja ņem vērā ka komandā ir kādi 5 cilvēki)
Četri

     [+] [-]

, 2018-08-18 10:42, pirms 6 gadiem
Eidzaa16, kurš besl spēlē naudas dēļ? Es priecātos par jebkuru naudas summu kuru saņemt spēlējot to , kas patīk. Tie 2,5k labāk kā nekas.